Beykoz'da ?ucuz kahramanlık' yapıp, Flashaber'e bile kafa tutmaya yeltenen zırva gazetecilere sesleniyorum: Ne oldu? Şeref ve bilmem neden dem vuruyordunuz. Sesiniz kesildi bir anda. Dosyalar da elimizde kaldı. Avare hanımı alıp yine kendinizce kullanarak, mektup yazmaya çalıştınız ama yemedi.
Eskiden gazetemizin ismini de bu kirli işlerinizde ?dışardan yayın' diye yazıp, pirim yapmaya çalışıyordunuz. Şimdi ne değişti de prim yapmaktan vazgeçtiniz? Tam 43 yıllık Beykoz'lu olduğumuzun belgesini, sizin gibi sonradan gelme 3-5 yıllık çakmaların aklına sokarım...
4.5 yıl boyunca randevu almak için uğraşıp, 10 dakikalık bir görüşmeden sonra; 3.5 saatlik röportaj diye lanse ettiğiniz ?sponsor'unuz mu size kızdı yoksa? Sponsorunuz, ?bu işler sizi aşar' diye kulağınızı mı çekti ki; suspus olup, kabuğunuza çekildiniz. Siz, size kol kanat germiş olan partiyi de sokakta rezil-rüsva ediyorsunuz. Gazete sahibi olmakla lavabo temizleyicisi olmak ayrı işler.
Mensubu olduğunuz partinin ilçe başkanını köşeyazarı yapıp, bu işin havasını cakasını attınız. Yetmedi Beykoz'da bu ilçe başkanının adını kullanarak; insanlar üzerinde sindirme ve baskı kurdunuz. Ama ilçede herkes sizin bu yolla yediğiniz naneleri çok iyi biliyor. Beykozlular, bu haltları Flashaber'e anlata anlata onlarca dosya doldurdu.
5 yıldır Türkiye'nin en büyük yerel yayın grubunun amiral gemisi Flashaber'in ve ona bağlı olarak da yayına sokulan Beykoz Postası gzetelerinin haberleri ile Beykoz kamuoyunda ses getirmesi sizi niye panikletti? Bölgede Beykoz Postası'nı çıkarmaya başladık diye mi tüm bu yaygaralar.  
6 yıl boyunca çalıp çırptığınız, söğüşlediğiniz, dilendiğiniz servetinizin tümünü ve kendinizi de dahil ortaya koysanız, Flashaber'e 10 gün dayanamazsınız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.