Siz okurlarımızdan aldığımız büyük destek ve güçle her geçen gün daha bir büyüyoruz. Gazeteniz Flashaber; objektif, tarafsız ve istikrarlı yayın çizgisi ile 1500. sayısına doğru yol alıyor. Türkiye'nin en kapsamlı yayın ağına sahip olan Flashaber'i bünyesinde barındıran Yıldız Medya Grubu gazete ve dergileri güçlenerek, yeni bir yapılanmaya giriyor. 

Anadolu yakasında, her ilçeye çıkardığımız gazeteler, bölgesinin sesi, gözü ve kulağı olmaya devam ediyor. Etkinlikse etkinlik, kamuoyu gücünü  arkasına alarak yaptırımsa yaptırım. Her yere yayılıyoruz. 

Yerel yayıncılığın zorluklarına göğüs gere gere, emek vere vere, dişimizle, tırnağımızla, yırtıyoruz kabukları. 

Tecrübeli dağıtım ekibimiz, Anadolu yakasını karış karış gezen muhabir kadromuz, usta yazarlarımız ve bölge temsilcilerimizle, gurur veren bir ekibiz. Flashaber; her türlü teknik altyapı donanımı, imkanları ve ekibi ile örnek bir yerel yayın kuruluşu olarak okurlarına hizmet etmekte..

Ulusal gazetelerin çeşitli sorunlarla mücadele ettiği günümüzde, bu işlerin kolay yapılmadığını, İstanbul gibi metropol kentlerde yerel yayıncılıkta başarıyı yakalamanın neredeyse imkansız olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Yerel basından yaka silkinen bir dönemi yıktık. Şimdi devlet büyüklerimizden; 5187 Sayılı Basın Kanunu'na ‘yerel basına çeki düzen verecek' radikal düzenlemeler eklemesini bekliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.