Haydi beyler yapılacak çok iş var
Yerel seçimlerin bitmesinin ardından kendi sorunlarımızla yine baş başa kaldık. Uzun zamandır bizleri meşgul eden seçimlerden sonra sanırım sorunlarımıza dönmemizin zamanı geldi. Seçimi kazanan tüm belediye başkanlarını kutluyor ve önümüzdeki süreçte iyi hizmetler yapmalarını ümit ediyorum. Özellikle İstanbul'un  Anadolu yakasındaki belediye başkanlarını ciddi sorunlar bekliyor. İmardan, trafiğe, kültürel hizmetlerden sosyal donatı alanlarına kadar yapılacak çok iş var.  Geçmiş dönemde yapılan bu hataların tekrarlanması bir 5 yılın daha kaybı demektir ki bunun telafisi yok. Bölgemizin bir beş yılı daha kaybedecek  zamanı yok. Herkes geçmişten ders alsın ve rotasını çizsin. Halkın kendilerine gösterdiği teveccühü kimsenin suiistismal etmeye de hakkı yok.
Tabii ki bu dönemde geçmiş döneme nazaran daha bir rekabetçi anlayışın yaşanacağını umuyorum. Rekabet başarıyı getirecektir. Üstelik bu dönemdeki belediye başkanları oldukça şanslı. Bölgede neredeyse alt yapı sorunu bitmiş durumda. Bundan sonraki süreçte bölgelerin daha cazip ve modern kent yaşamına uygun şekilde dizayn edilmesi gerekiyor. Önümüzdeki süreçte özellikle de oluşturulan yeni ilçelerde imar planları noktasında büyük hassasiyet gösterilmesi gerekiyor. Burada halk mağdur edilmemeli ve kimse cukkasını doldurmaya heves etmemeli. Eğer 2B yasası da uygulamaya sokulursa çıkacak sorunlardan direkt belediye başkanları ve ekibi sorumludur. Geçmiş dönemlerde bunun çok örneklerini gördük. Ancak bu dönem öyle kimse babasının çiftliği gibi hareket edemeyecek. Bu dönem, özellikle belediyelere yönelik ciddi müfettiş denetlemeleri ve araştırma komisyonlarının kurulacağı konuşuluyor. Anlaşılan o ki hata yapanın gözünün yaşına bakılmayacak. Biz de Flashaber ekibi olarak güzel hizmetlerin her zaman yanında ve destekçisi, yanlışın da her zaman karşısında olmaya devam edeceğiz?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.