AK Çekmeköy'den ÇEYDER'e ziyaret

Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, yönetim kurulu üyeleri ...

AK Çekmeköy'den ÇEYDER'e ziyaret

Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, yönetim kurulu üyeleri ...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
AK Çekmeköy'den ÇEYDER'e ziyaret


Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte periyodik olarak yaptığı STK ziyaretleri serisine ÇEYDER ile devam etti.

Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı, bölgede bulunan ÇEYDER Çekmeköy Emlak ve Yatırımcılar Derneği'ne ziyarette bulundu. Ziyarette bir selamlama konuşmasını yapan ÇEYDER Başkanı Murat Altun, tüm partilere kapılarının her zaman açık olduğuna vurgu yaparak, herkese eşit mesafede olduklarını belirtti.

İlçemizdeki tüm siyasi parti başkanlarının ve yönetimlerinin kaliteli insanlardan oluşmasını bir şans olarak görüyorum” diyen Murat Altun, “ÇEYDER'in her zaman bölgede yapılan başarılı çalışmalarının arkasında olduğunu söyledi. Altun, “Çekmeköy'ün menfaatleri için bugüne kadar birçok çalışmaya destek olduk. Buraya gelen kamu kurum ve kuruluşlarının yapılaşmasında yönetici ve üyelerimizin ciddi katkıları oldu” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ise, bölgede her zaman kaliteli siyasetin yapılmasına taraftar olduklarını söyledi. “Kaliteli siyaset her zaman kaliteli hizmetleri de beraberinde getirir” diyen Yüksel, “Bir kısım insanlar emeksiz para kazanma yoluna giderken, işadamlarımızın üretime dayalı yatırımlarını destekliyoruz” dedi.

“Bölgemize yatırımların yapılması konusunda iyi bir zemin olması sebebiyle büyük iş merkezleri yerine ormanlarıyla meşhur olan bu bölgeyi iyi kullanmamız lazım” diyen Şahmettin Yüksel, “Modern piknik ve mesire alanlarını en kısa zamanda Çekmeköy'e kazandırarak, İstanbullular'ın aileleri ile birlikte huzur içinde dinlenmelerini ve zamanlarını güze geçirmelerini sağlayacağız” dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72