Ankaralı yaşam koçu: Bingöl

Maltepe Belediyesi'nde son bir haftada inanılmaz olaylar oluyor. Belediye başkanına yumruklu saldırı olurken öte yandan ihalelerden de pis kokular geliyor. Bir hafta içinde bunca olay yaşanırken başkan Zengin stresini masa tenisi oynayarak atıyor. Başkan Zengin'in yaşam koçu Ankaralı kankası Mehmet Bingöl ise tüm bu olayların kilit ismi.

İhale yöntem ve metotlarını çok iyi bilen ve bu konuda oğluna senfoni ihalesiyle uzmanlığını ispat eden, tartışmalı Ankaralı Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bingöl, Başkanı yanlışa sürüklemeye devam ediyor. Tapusunu almak için belediye binası önünde bekleyen vatandaşa, ?Kaçak yaparken bana mı sordunuz?' diyecek kadar zıvanadan çıkan Bingöl, Maltepe'de hedefteki isim haline geldi. Başkan Zengin, oğul Evren Bingöl ile masa tenisi oynaya dursun Maltepe, önümüzdeki günlerde büyük olaylara gebe. Bingöl tarafından hedef tahtası haline gelen Başkan Zengin, eğer içine düştüğü çıkmazın farkına varmazsa vah Maltepeli'nin haline!

Ankaralı Bingöl'ün meziyetleri sadece başkana yaşam koçluğu yapmak değil elbet! Mehmet Bingöl, ihale alımlarında da başkana tavsiyelerde bulunuyor. Ne de olsa kendisi senfoni ihalesinden deneyimli biri. Ramazan ayı etkinlik ihalesinde Başkan Zengin yine Bingöl'ün tavsiyesine uyarak bir yakınını işin içine soktu. Böylelikle Maltepe'de Ramazan orucu erken bozuldu. İhalesiz yapılan işin ücretinin nasıl ödeneceği ise yaşam koçu başkentli Bingöl her halde çözecektir. Bizim Bingöl'de stratejiler bitmez. Ne de olsa kendisi başkentten ihtisaslı. Bingöl, bu günlerde kendisi üzerine odaklanan eleştirileri başka yönlere çekmeye çalışarak yeni günah keçileri arıyor, benden söylemesi..

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner72