Ak Parti adayları
hayırlı olsun!..
Geçen hafta sonu Başbakan Erdoğan dan beklenen açıklama Bakan Abdülkadir Aksu dan geldi. İl teşkilatında yapılan toplantıda heyecan ve coşku en üst seviyedeydi. İstanbul'da dört ilçe hariç tüm adaylarını açıklayan Ak Parti, Üsküdar da Mehmet Çakır ve Beykoz da da Muharrem Ergül gibi mevcut başkanların durumundan dolayı sıkıntı yaşıyor.
Ak Parti'nin Anadolu yakasındaki başkan adayları şöyle sıralandı: Adalar: Coşkun Özden, Ataşehir: Abdulkadir Ömer Abamor, Çekmeköy: Ahmet Poyraz, Kadıköy: Mustafa Sinan Genim, Kartal: Bekir Kılıç, Maltepe: Fikri Köse, Pendik: Salih Kenan Şahin, Sancaktepe: İsmail Erdem, Sultanbeyli: Hüseyin Keskin, Şile: Can Tabakoğlu, Tuzla: Şadi Yazıcı, Ümraniye: Hasan Can.
Alemdağ, Ömerli ve Taşdelen in birleşiminden oluşan yeni ilçe Çekmeköy de Ahmet Poyraz ın adaylığı parti tabanında sevinçle karşılandı. Sultanbeyli de değişim rüzgarı esti. Alaattin Ersoy la yolunu ayıran Ak Parti, Hüseyin Keskin i aday ilan etti. Keskin, Sultanbeyli halkınca sevilen bir isim. Ak Parti'den yeniden aday gösterilen Maltepe Belediye Başkanı Fikri Köse nin çok çalışması lazım.
Ak Parti nin İstanbul adayları arasında Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçe, il, ve de genel merkez bazında tartışılmayan tek isim olması ile dikkatleri üzerine çekti. İsmi birçok ilçede anılan İsmail Erdem, genel merkezin son kararıyla Sancaktepe adayı gösterildi. İsmail Erdem, deneyimli siyasetçiliği ile yerel yöneticilikte de iddialı bir isim.
Kartal da Arif Dağlar ile yolunu ayıran Ak Parti, Bekir Kılıç ı aday gösterdi. Tuzla da da Mehmet Demirci ye güle güle diyen Ak Parti, eski ilçe başkanı Şadi Yazıcı'yı aday yaptı. En çok merak edilen ilçelerden biri olan Ataşehir de Ak Parti adayını Abdulkadir Ömer Abamor olarak açıkladı. Kadir Topbaş ın danışmanı Abamor, Kadıköy ilçe başkanlığı da yapmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner72