Atasından kalan tapuya bağlanmış yada bağlanmamış, kadim ziraat arazisi önce orman denilerek orman sınırları içine alınan ve Anayasada korunan mülkiyet hakkı açıkça ihlal edilendir. Sonra, ?pardon' denilerek 2/B uygulaması ile ?orman olduğu iddia olunan arazisi orman vasfını yitirmiştir' denilerek orman sınırları dışına ancak hazine adına çıkarılarak kendisinide bu orman dışına çıkartma tutanağında şagili (işgalci) denen kişidir.

 İlgili belediyeye hazine adına orman dışına çıkarılmış arazisi için yıllardan beri emlak vergisi ödeyendir. Hazineye 10 yıl geriye dönük olarak itirazsız tespit ve tebliğ edilen ecrimisili (kullanma bedeli) ödeyendir.

  Emlak vergisi ödediği belediyeye "Hazine burası devlet malıdır diye benden 10 yıllık ecrimisil (kullanım bedeli ) tahsil etti, burası hazineninse benden neden emlak vergisi tahsil ediyorsun?''diye dahi hesap soramayandır.

  Devletin tapusuna güvenerek 3, 5, 10 yıl önce tapu dairesinde hiçbir uyarı ile karşılaşmadan rayiç bedel ödeyerek tapulu malı tapudan satınalan, daha sonra basit bir tebligatla "Adınıza kayıtlı olan tapulu malınız daha önce 2/B uygulaması ile hazine adına orman dışına çıkarılmış yerlerden olduğundan, tapunuzun üzerine 2/B şerhi konulmuştur" denilerek tapu kaydı iptal edilerek bedelini ödediği malı hazine adına tapuda tescil edilendir.

 Arazisi önce orman sınırları içine  alınan, tapusu iptal edilen,sonra arazisi hazine adına orman sınırları dışına çıkarılan,aynı arazi için hem ecrimisil (kullanma kirası),hem emlak vergisi ödeyendir.

Şimdide devletin takdir edeceği rayiç bedel üzerinden tapulu yada tapusuz atadan kalan,yada tapudan satın aldığı malına tekrar bedel ödeyerek sahip olabilmek için kalbi küt küt atandır.

 Televizyonlarda, gazetelerde,dost sohbetlerinde kendisine gaspçı,yağmacı,işgalci şeklinde sürekli hakaret edilen ,ancak en az hakaret edenler kadar dürüst ve namuslu bu ülkenin vatandaşlarıdır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner72