1)Osmanlı Padişahı Sultan Mehmet Reşat'ın irade-i seniyesi ile kurulan Alemdağ Reşadiye köyünde oturup kendisine Hazine malı işgalcisi, yağmacı, talancı denilendir.
2) Atasından kalan Kadim Ziraat Arazisine yüz yıllardır emlak vergisi ödeyen, fakat daha sonra çıkarılan bir kanunla işgalci konumuna düşürülendir.  

3)Atasından kalanlardan, zilliyet devri ile arsa alınmasına ve üzerinde ev yapılmasına müsaade edilen, daha sonrada fahiş bir rakam karşılığı ya tapunu al, ya da ikile denilendir.
  
4) İlgili Kanun maddesinde 2/b arazilerinden ecrimisil alınamaz denmesine rağmen, yüksek mahkeme kararı gereği; Hazineye 10 yıl geriye dönük olarak ecrimisili (kullanma bedeli) ödeyendir.
5)Geçmişte 6831 sayılı orman Kanunun 2/B Maddesine göre Orköy genel müdürlüğünün yaptığı tapulama çalışmasında rayiç değerin %10’u gibi bedeller karşılığında tapuya bağlanan araziler olmasına rağmen, kendisinden çok daha fazlası istenendir.
6)Seçim zamanlarında tapunuzu yalnızca biz verebiliriz, bu mağduriyeti biz bitiririz denerek kandırılarak oyu alınan, seçimden sonra unutulandır.
7)Eski tapulara verilen iadeyi itibar ile mafyanın eline düşen, bedel ödeyerek aldığı 50-60 yıldır ikamet ettiği evininde işgalci olandır.   
8)1924 yılındaki öşürün kaldırılması hakkındaki Kanunla işlediği topraklar kendilerine 
KEMAL ATATÜRK tarafından bedelsiz olarak bırakılan, tapuya bağlanan, daha sonraki yöneticiler tarafından verilen tapular iptal edilerek, kendisine Hazine arazisi işgalcisi, yağmacı, talancı denilendir.
9)Ülkemizin bir çok yerinde yapılan tapulama çalışmalarında, 20 yıl bir araziyi kullandığı tespit edilenlere bila bedel tapu verilmesine rağmen, İstanbul’daki şehir rantından olsa gerek, 2/b mağduruna 120 yılda kullansan, ekip, biçsen, ülke ekonomisine katkı sağlasan dahi, sana beleş tapu yok denilendir.
10) Anayasada korunan mülkiyet hakkı açıkça ihlal edilendir.
 "2/B Mağduru da bu ülkenin namuslu birer vatandaşıdır" İşgalci değil hak sahibidir.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.