Kategoriler

Yeni ilçe Sancaktepe'de kadınlar iddialı çalışıyor

Yeni ilçe Sancaktepe'de DSP Kadın Kolları partili kadınları kahvaltıda bir araya getirdi. DSP'li kadınlar partiyi eski günlerine taşıyacaklarına söz verdiler.

Yeni ilçe Sancaktepe'de
kadınlar iddialı çalışıyor
Yeni ilçe  Sancaktepe'de DSP Kadın Kolları partili kadınları kahvaltıda bir araya getirdi. DSP'li kadınlar  partiyi eski günlerine taşıyacaklarına söz verdiler.
DSP Sancaktepe ilçe  kadın kolları, partili kadınları kahvaltıda buluşturdu. DSP Kadın Kolları Başkanı Şükriye Kılıç yaptığı konuşmada, “bu kahvaltıdan amacımız tanışmak ve kaynaşmaktır” dedi.  Kılıç, konuşmasının devamında, “29 Mart yerel seçimlerine az bir süre kaldı. Sancaktepe kadın kolları olarak gece gündüz durmadan, kişi ve kurum  ayırımı yapmadan her kesime ulaşacağız” dedi.
DSP Sancaktepe İlçe Başkanı Salih Karlı da  kahvaltıda yaptığı konuşmada, “kadın kolları başkanımız sayın Şükriye Kılıç'a  bizi sizlerle bu kahvaltıda bir araya getirdiği için çok teşekkür ederim. Biliyorsunuz, Anayasa Mahkemesi beldelerle ilgili son kararını verdi. Bundan böyle Sarıgazi, Yenidoğan ve Samandıra beldeleri Sancaktepe ilçesine bağlanmıştır.  Bundan böyle daha çok çalışmamız gerekiyor. Bu çalışmaları yaparken, kişi ve kurum ayrımı yapmadan; din, ırk farklılığı gözetmeden herkese ve her yere ulaşmak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz” dedi.                                                                      
DSP Sancaktepe İlçe Başkanı Salih Karlı da kahvaltıda yaptığı konuşmada; ‘Biliyorsunuz, Anayasa Mahkemesi beldelerle ilgili son kararını verdi. Bundan böyle Sarıgazi, Yenidoğan ve Samandıra beldeleri Sancaktepe ilçesine bağlanmıştır.  Bundan böyle daha çok çalışmamız gerekiyor' dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
48 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1031 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
142 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
129 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
261 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı