Kategoriler

Yazıcı, Çankırılı bayanlara öncülük etti

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla...

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Çankırılılar Derneği'nin kadın kolu kurulmasına öncülük etti. 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ile Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut, dernek ziyaretlerine Tuzla Çankırılılar Derneği ile devam etti. Çankırılı bayanları bir araya getiren toplantı, yeni yapılanma için ilk adımın atılmasını sağladı. Çankırılılar Derneği'nde kadın kolu bulunmadığını öğrenen Fatma Yazıcı, derneğin bu oluşumu sağlanması için öncülük etti. 

Yazıcı'dan Gönül Elleri'ne davet

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı'nın hizmetleri, komisyonların çalışması, yardımların toplanması, değerlendirilmesi ve dağıtılması hakkında bilgi veren Dr. Fatma Yazıcı, bayanları Gönül Elleri'ne davet etti. Kültür gezileri, tekne turları gibi hizmetlerinin devam ettiğini belirten Dr. Fatma Yazıcı, Çankırılı bayanlardan Kadın Şöleni'ne katılım ve destek sözü aldı. 

Tuzla Gençlik Merkezi'nin bir bölümü bayanlara tahsis edildi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Gençlik Merkezi'nin bir bölümünün bayanlara tahsis edildiğini açıkladı. Dr. Fatma Yazıcı, “Şifa ve Mimar Sinan Mahallesi, Tuzla'nın merkezine uzak yerleşim bölgeleri. Biz de bunu düşünerek Şifa Mahallesi'ndeki Gençlik Merkezi'nin bir bölümünü bayanlarımıza tahsis etti. Bayanlarımız bu alanda sosyal, kültürel etkinlikler düzenleyebilecek, kişisel gelişim ve eğitimlere katılabilecek. Özellikle derneklerimizin kadın kolları bu alanda bir araya gelme şansı bulacak” şeklinde konuştu. 

Bayanlara eğitim desteği

Bayanlara eğitimlerini devam ettirme tavsiyesinde bulunan Dr. Fatma Yazıcı, “Okuma-yazma bilmeyen bayanlarımız için, bu eksiği giderecek kurslar düzenliyoruz. Genç kızlarımızın da başta mesleki eğitimler olmak üzere eğitim hayatlarını sürdürmelerine önem ve destek veriyoruz” dedi. 

Çankırılı bayanlar, programın ardından Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın eşi Dr. Fatma Yazıcı'ya çeşitli hediyeler vererek teşekkür etti. 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
50 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
48 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1032 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
142 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
129 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
261 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı