Kategoriler

Üsküdar'da alt yapıya dev yatırım

Tarihi kent Üsküdar'ın alt yapıda günün ihtiyaçlarına cevap verebilmesi için

Tarihi kent Üsküdar'ın alt yapıda günün ihtiyaçlarına cevap verebilmesi için hummalı bir çalışma içine giren Başkan Mustafa Kara, şimdi de yüksek gerilim hatları konusuna el attı

Geçtiğimiz 2,5 yıl içinde alt yapıya yaklaşık 100 milyon TL yatırım yapan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, “Bu dönem AYEDAŞ başta olmak üzere alt yapı kurumlarıyla çok güzel bir işbirliği yakaladık. Kullanım ömrünü tamamlamış caddelerimizi yenileyeceğimiz zaman bir daha kazı olmaması için tüm kurumlarla ortak hareket edip önce elektriği yer altına alıyor, yağmur suyu kanallarını genişletiyor, internet için fiberoptik kablo geçirip daha sonra estetik kaldırım tretuar düzenlemesiyle çalışmamızı tamamlıyoruz” diye konuştu.

AYEDAŞ ile başlattıkları ortak çalışmalarını şimdi de TEİAŞ ile devam ettirerek önemli bir ivme yakaladıklarını belirten Kara, bu işbirliğinden aldıkları güçle Üsküdar için hayati bir çalışmayı daha başlatmanın mutluluğunu yaşadığını ve AYEDAŞ,TEDAŞ ve TEİAŞ'a Üskudar halkı adına teşekkür ettiğini ifade etti.

TEİAŞ ile işbirliği halinde Zübeyde Hanım Caddesi, Mustafa Düzgünman Caddesi, Alpaslan Sokak, Rasathane Caddesi ve Şükrü Sokak'ta yapılan çalışmalar dâhilinde 2 bin 763 metrelik 154 KV Enerji İletim Hattı yer altına alındı. Bosna Bulvarı'nda ise 3 bin 200 metre kazı ile 4 farklı yerde muayene ve kontrol odaları yapımı çalışmaları tamamlanırken 3 bin metrelik kazı ve 5 ayrı noktada kablo ek çukuru yapım işi ise devam ediyor. Bosna Bulvarı'ndaki çalışmaların Eylül ayı içinde tamamlanması bekleniyor.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
48 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
46 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1024 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
258 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı