Kategoriler

Ümraniye'de engelliye özel merkez!

Başkan Hasan Can, “Tüm engelleri bir bir ortadan kaldırıyoruz” dedi.

Ümraniye Belediyesi tarafından hizmete sunulan Engelliler Kültür ve Eğitim Merkezi'nin açılışında konuşan Başkan Hasan Can, “Tüm engelleri bir bir ortadan kaldırıyoruz” dedi.

Çok sayıda önemli sosyal sorumluluk projesine imza atan Ümraniye Belediyesi, anlamlı bir hizmete daha imza attı. Belediye, 2006 yılında yaptırdığı Gülden Soyak Kültür ve Eğitim Merkezi'ni, engelli vatandaşlara yönelik bir kültür merkezine dönüştürerek düzenlediği bir törenle hizmete açtı.

Ümraniye Belediyesi Engelliler Kültür ve Eğitim Merkezi adıyla hizmete sunulan kültür merkezinin açılış törenine Başkan Hasan Can'ın yanı sıra, Ak Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmet Uçma, Milli Eğitim Müdürü Sadettin Gül, Ak Parti İlçe Başkanı Celal Erdoğan, belediye başkan yardımcıları, muhtarlar, müdürleri ve engelli vatandaşlarla aileleri katıldı.

Törende Ak Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmet Uçma, “Bu merkezin engelli kardeşlerimizin hizmetine sunan Belediye Başkanımız Hasan Can'a çok teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca burada eğitim alan ve biraz önce gezdiğimiz sergide mükemmel eserler ortaya çıkaran engelli kardeşlerimizi ve ailelerini de tebrik ediyorum” dedi

Belediye Başkanı Hasan Can, “Sergi salonunda engelli kardeşlerimizin yapmış olduğu resim sergisini gezdim, büyük bir mutluluk duydum” dedi. “Bu güzel eserleri ortaya çıkaran engelli kardeşlerimi, onlara her fırsatta destek olan ailelerini ve eğitim veren öğretmenlerini kutluyorum diyerek sözlerine devam eden, Başkan Hasan Can, bugüne kadar her fırsatta, Ümraniye'de yaşayan engelli vatandaşlara, imkânlar ölçüsünde destek olduklarını söyledi. 

Konuşmaların ardından sahne alan engelli kursiyerler, sahneledikleri tiyatro oyunları ve çeşitli gösterilerle izleyicilerden büyük alkış aldı. Birbirinden ilginç yeteneklerini büyük bir başarıyla oyunlarına yansıtan engellilerin sahne şovları büyük ilgi gördü. Sanatçı Ahmet Turan Şan'ın önderliğinde Engelli Korosu'nun verdiği konserle devam eden program, Kültür ve Eğitim Merkezi'nde yıl boyunca eğitim almış engelli kursiyerlerin sertifikalarını almalarıyla sona erdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
50 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1037 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
145 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
367 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı