Kategoriler

Ümraniye Meydanı'na ‘Rize çıkarması'

Ümraniye'de sanatsal faaliyetlerin ardı arkası kesilmiyor. Rize Dernekler...

Ümraniye'de sanatsal faaliyetlerin ardı arkası kesilmiyor. Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF)'in bu yıl 6'ncısını düzenlediği Rize Günleri 21 Eylül-2Ekim tarihleri büyük bir katılım ile Ümraniye Meydan'da yapıldı.

Rize Günleri etkinlikleri süresince her akşam bir Derneğin tertiplediği etkinlik, yöresel sanatçıların sundukları müzik ziyafeti ile izleyenleri adeta mest etti. Etkinlik kapsamında; İkizdere Gecesi, Rize Ardeşen Tunca ve Çevre Dernekler Gecesi, Melyat Deresi Dernekleri Gecesi, Avrupa Yakası Rize Dernekleri Gecesi, Fındıkli Gecesi, Çayeli Gecesi ile Ümraniye Meydanı şenlendi. Etkinlik RİDEF Final Gecesi Pazar günü (dün) ile son buldu.

""

RİDEF'in organize ettiği Rize günlerinde Çayeli'ni temsilen katılan Şairler Deresi Derneği ve İncesırt Köyü Derneği kurdukları stantta gelenleri, ‘Neşe Çay'ın nefis çaylarını ikram ederek ağırladı. Misafirlere konuk severliğin en iyi şekilde yansıtıldığı stantta Çayeli'nin siyah beyaz fotoğrafları ile şimdiki güzellikleri sergilendi. Standa gelenler Çayeli'nin fotoğraf tablolarını beğeni ile izledi. Şairler Deresi Derneği ve İncesırt Köyü Derneği tarafından organize edilen ‘Çayeli Gecesi' etkinliğinde; Herem, Erol Şahin, Gökhan Birben Bülent Ferah şarkıları ile eğlenceyi doruğuna çıkardı.

Bir hafta süren Ümraniye'deki etkinliklere İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, KASTOB Başkanı Hasan Ekşi, Üsküdar Belediye Başkanı Yardımcısı Şefik Türkmen, Rize Ziraat Odası Başkanı Paliç, Dernek, Vakıf başkanları ile çok sayıda Rizeli vatandaş katıldı.

""

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1035 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
143 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı