Kategoriler

Sultanbeyli polis merkezleri açıldı

Sultanbeyli'de Ahmet Yesevi ve Fatih Polis Merkezleri, hizmete açıldı.

Belediye ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçeye kazandırılan tam donanımlı, interaktif bilgisayar odalarının olduğu Ahmet Yesevi ve Fatih Polis Merkezleri, hizmete açıldı.

Polis merkezlerinin açılışlarını İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin yaptı. Açılışıta konuşan Başkan Hüseyin Keskin, “Sultanbeyli 3 bin 500 nüfuslu bir köyden 300 bin nüfuslu bir ilçeye ulaşmıştır. Kollarımızı sıvadık, en kısa zamanda ilçemize 2 polis merkezini nasıl kazandırırız diye yola çıktık. Bugün bunu başardık. Şimdiye kadar kardeşçe bir arada yaşadık, bundan sonra da böyle yaşayacağız. Gecesini gündüzünü birbirine katan emniyet teşkilatımızla birlikte kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmayacağımızı güçlü bir sesle haykırdık” dedi.

""

Silopi'de şehit olan meslektaşlarına rahmet dileyen Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ise, “Biz karakol deyince tiyatrolardan Cibali Karakolu gibi yerleri biliyorduk. Şimdi onu düşünün, bir de Ahmet Yesevi ve Fatih Polis Merkezleri gibi karakolları düşünün. Biliyoruz, herkesin katkısı var ama belediye başkanının başından beri ayrı bir katkısının olduğundan da haberdarız” diye konuştu. Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, “Allah muhtaç etmesin, ama eksikliğini de vermesin” diyerek kurdeleyi kesti.

Kurdele kesiminin ardından İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, vatandaşlarla birlikte polis merkezinde incelemelerde bulundu. Teknolojik ve fiziksel açıdan bir polis merkezinde olması gereken her türlü donanıma sahip polis merkezleri, modern bekleme odaları, spor salonları ve 20'şer kişilik interaktif bilgisayar sınıfları ile örnek teşkil edecek şekilde dizayn edildi. Ayrıca gözaltına alınan zanlıların sorgulamaları da polis merkezinde kamera ile kayıt altına alınacak.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1035 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
143 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı