Kategoriler

Sultanbeyli esnafına müjde

Kent Meydanı ile yan yol arasındaki 16 sokakta planlanan ‘Prestij Sokak...

Kent Meydanı ile yan yol arasındaki 16 sokakta planlanan ‘Prestij Sokak Projesi' esnafı sevindirecek. 16 sokağın tüm alt ve üst yapı eksiklikleri giderilecek, sokaklar Kent Meydanı'na yakışır bir güzelliğe kavuşacak.

Sultanbeyli Belediyesi ekipleri, Kent Meydanı ile yan yol arasında, esnafın yüzünü güldürecek projeye imza atmaya hazırlanıyor. 16 sokağın tamamı, yeniden düzenlenerek ‘Prestij Sokak' olarak tasarlanacak. Proje kapsamında Fatih Bulvarı, yan yol ve Mustazaf Sokak arasında bulunan 16 sokağın önce eksiklikleri giderilecek.

2100 metre uzunluğundaki yolda, AYEDAŞ ve TELEKOM ile ortaklaşa yapılacak çalışmalarla, yer üstündeki enerji, aydınlatma, telefon hatları gibi görüntü kirliliği oluşturan hatlar yer altına alınacak. Ardından aydınlatma eksiklikleri giderilecek. İSKİ ve İGDAŞ alt yapıyı kontrol ederken, belediye ekipleri yağmur suyu kanalları ile granit, andazit kaplama modern kaldırımlar ve yollar inşa edecek.

Ayrıca, projenin tamamlanmasının ardından bölgenin trafik sirkülasyonu da yeniden düzenlenecek. Bu arada Sultanbeyli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantıları ile bölgedeki esnafa, derneklere ve vatandaşlara projenin detaylarını aktarıp, görüşlerini almayı da ihmal etmedi.

Kent Meydanı'na çıkan sokakların en az meydan kadar şık gözükmesi için çalışacak ekipler, planlanan yeni düzenlemelerle bu bölgeyi canlandıracak yeni bir görünüme kavuşturacak. AYEDAŞ bölgede kontrollere başlarken belediye ekipleri hava durumuna bağlı olarak çalışmalara bu hafta içinde başlamayı planlıyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1035 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
144 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı