Kategoriler

Sancaktepe'den Van'a şefkat eli

Sancaktepe Belediyesi, 7.2 büyüklüğünde depremle sarsılan Van'a...

Sancaktepe Belediyesi, 7.2 büyüklüğünde depremle sarsılan Van'a yardımlarını aralıksız sürdürüyor. ‘Sancaktepe Şefkat Elini Uzatıyor' adı altında başlatılan kampanya büyük ilgi görüyor. Belediye, Sancaktepeli sanayiciler ve hayırseverlerin katkılarıyla hazırlanan ve içeriğinde giyecek, gıda ve hijyenik malzemeleri içeren deprem yardım TIR'ı yola çıktı.

Depremin ardından Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in talimatıyla hazırlanan giyecek, gıda ve hijyenik malzemeleri taşıyan tır, Ferhatpaşa TIR parkından Van'a doğru yola çıktı. Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yürütülen gönül küprüsü kampanyası çerçevesinde oluşturulan Sancaktepe Belediyesi yardım TIR'ı ve İstanbul'daki diğer 26 belediyenin yardımlarıyla oluşturulan 50 TIR'lık konvoy Van'a uğurlandı.

Uğurlama programına Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu'nun yanı sıra ilçe belediye başkanları da katıldı. Oluşturulan 50 TIR'lık konvoyun uğurlanması için yapılan organizasyonda bir konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Kayıpların en aza indirilmesi için ve yaraların en kısa sürede sarılabilmesi için 74 milyon yine tek yürek olacağız” diye konuştu.

Çok sayıda basın mensubunun takip ettiği organizasyonda Sancaktepe Belediyesi deprem yardım TIR'ında battaniye, içme suyu, elbise, gıda maddeleri ve hijyenik malzemelerin bulunduğu belirtildi. Bölgeye giden ilk yardımın ardından, bölgeye incelemelerde bulunmak için gidecek olan Başkan İsmail Erdem, yardımların aralıksız devam edeceğini söyledi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1037 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
144 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
367 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı