Kategoriler

Sancaktepe'de lale günleri

Sancaktepe'nin daha güzel bir görünüme kavuşması amacıyla bir süre önce...

Sancaktepe'nin daha güzel bir görünüme kavuşması amacıyla bir süre önce dikilen çeşitli çiçek ve laleler, havaların ısınmasıyla açmaya başlayarak kenti güzel bir görünüme kavuşturdu. 

Kış mevsimi boyunca kentin önemli yerlerini başta lale soğanları olmak üzere değişik çiçeklerle donatan Sancaktepe Belediyesi, baharın yaşandığı aylarında rengarenk çiçeklerin güzelliğini vatandaşlara sunuyor.  Meydanlar, ana arterler, yol kenarları ve refüjlerin yansıra parklar da lalelerle güzelleşiyor.

Sancaktepe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün özen ve titizlikle yürüttüğü çalışmada binlerce değişik renkteki lale Sancaktepe'yi renklendiriyor. Sancaktepe'nin daha estetik bir görünüme kavuşması ve görsel etkiyi arttırmak amacıyla çiçek ekimini yaptığı günlerden sonra, Nisan ayının gelmesi ile şehrin güzelliğine güzellik katan laleler sokak, cadde ve parkları şenlendirdi.

Belediye Başkanı İsmail Erdem, Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü'nce cadde ve sokaklardaki birçok alanın çiçeklendirildiğini belirterek, “Kısa süre içinde Sancaktepe'ye binlerce ağaç, ağaççık ve çiçek dikimini gerçekleştirdik. Bu proje ile kentimizin, kentlimizin ihtiyaç duyduğu yeşil dokuyu tekrar kazandırmaya çalıştık. Sancaktepe mevsimlik çiçeklerimizle çok daha güzel bir görüntüye kavuştu” dedi.

Kentin muhtelif yerlerine dikilen ve güzellik katan çiçeklerin korunmasının önemini vurgulayan Sancaktepe Belediyesi Park Bahçe İşleri Müdürlüğü, çiçeklerin, dallarında güzel olduğunu belirterek,  toprak ve yeşilin et ve tırnak gibi olduğunu bu yüzden, çiçeklere zarar verilmesinin önlenmesini gerektiğini ifade etti.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1035 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
144 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı