Kategoriler

Sancaktepe'de ‘Halk Günü' uygulaması!

Belediye Başkanı İsmail Erdem'e ilettiği ‘Halk Günü' buluşmaları aksamadan devam ediyor.

Sancaktepe'de her Perşembe düzenlenen ve vatandaşların, talep ile temennilerini doğrudan Belediye Başkanı İsmail Erdem'e ilettiği ‘Halk Günü' buluşmaları aksamadan devam ediyor.

 

""

 Sancaktepe Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl başlattığı, ‘Halk Günü' toplantıları Başkan İsmail Erdem'in makamında gerçekleşiyor. Geçtiğimiz haftaki ‘Halk Günü' toplantısında, Başkan İsmail Erdem'e çalışmalarından dolayı teşekkür etmek üzere gelen vatandaşlar ayrıca, Zabıta, Fen İşleri ve İmar Müdürlüğü'nü ilgilendiren konulardaki taleplerini de iletti.

Başkan Erdem'in talimatlarını dikkate alan ilgili müdürlükler, gelen talepler doğrultusunda mümkün olan en kısa zamanda gereken inceleme ve çalışmayı yaparak, sorunlara çözüm üretiyor. Sancaktepeliler, imar ve mülkiyet sorunları, çatı onarımı, istinat duvarı, maddi yardım talepleri, çocuk oyun park alanları yapılması gibi çeşitli konulardaki isteklerini ilgili müdürlükler aracılığı ile çözüme ulaştırıyor.

Sancaktepeli vatandaşın belediye ile ilgili sorunlarını dinleyen Başkan İsmail Erdem, amaçlarının, yediden yetmişe tüm Sancaktepelilerle aracısız, doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu belirtti.

Başkan Erdem, vatandaşların sorunlarının dinlenmesi uygulamasını seçimlerden 2 ay sonra başladığını ve her hafta yaptıklarını belirterek, “Halk günleri ile vatandaşlarımızın belediyemiz ile ilgili talep ve istekleri varsa dinleme imkânı buluyoruz. Bu amaçla haftanın bir gününü Sancaktepeliler'e ayırıyoruz. Düzenlemiş olduğumuz halk günlerimize ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1037 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
144 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
367 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı