Kategoriler

Parçalanmış ailelere uzanıyorlar

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, parçalanmak üzere olan ailelerin...

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, parçalanmak üzere olan ailelerin birlikteliğinin sağlanması ve parçalanmış aile mensuplarının da yeni hayata adaptasyonu için çalışmalarda bulunacak.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı'nın ana komisyonunu oluşturan Sosyal İnceleme Komisyonu, Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi. Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın eşi Dr. Fatma Yazıcı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, ihtiyaç sahibi vatandaşların tespiti ve yardımların teslimi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Dünyada bencilliğin üst seviyelerde yer aldığını belirten Dr. Fatma Yazıcı, “Biz de bencilleşen dünyada paylaşmayı öğretiyoruz. Alan el ile veren eli buluşturuyoruz. Gönüllü kardeşlerimiz de hem ailevi sorumluluğunu yerine getiriyor hem de topluma duyarlılık gösteriyor. ‘Ben değil diğerleri de çok önemli' diyen gönüllülerimiz; gönlünü, vaktini ve enerjisini ortaya koyarak bu aileyi büyütüyor. Gönüllü sayımız arttıkça ulaştığımız insan sayısı da o kadar artacak” dedi.
Bu hizmeti Gönül Elleri çatısı altında sunacaklarını belirten Yazıcı, “Maddi yardımların yanı sıra manevi yardıma da ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın topluma kazandırılması için çalışıyoruz. Ailenin durumu, toplumun durumunu yansıtır. Parçalanma belirtisi gösteren ailelerin parçalanmaması, parçalanmış aile bireylerinin de bundan sonraki yaşantısında karşılaştıkları zorlukların üstesinden gelebilmesi için yardımcı olacağız” diye konuştu.
Parçalanmak üzere olan ailelerin birlikteliğinin sağlanması ve parçalanmış aile mensuplarının yeni hayata adaptasyonu için çalışmalarda bulunacak gönüllüler, ebeveyn ve çocuklara zor günlerinde psikolojik destek sağlayacaklar.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
48 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
47 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1025 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
258 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı