Kategoriler

Levent "down kafe" için söyledi

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Maltepe'de açılacak olan "down kafe" projesi için...

Haluk Levent "down kafe" için söyledi

"Sadece farklıyız, bizde varız" dediler

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Maltepe'de açılacak olan "down kafe" projesi için Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz konserde sahne aldı. Maltepe sahilinde bulunan açık basketbol sahasında yapılan konsere Maltepeliler büyük ilgi gösterdi.

Down sendromlu çocukların özgüvenlerini geliştirerek, toplumu bu konuda bilinçlendirmek amacıyla 3 yıl önce gönüllü annelerin bir araya gelmesiyle kurulan Alternatif Yaşamı Destekleme Derneği'nin (ADER), "Down Kafe" projesine destek vermek için Maltepe Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Haluk Levent konseri renkli görüntülere sahne oldu. "Sadece farklıyız, bizde varız" sloganıyla düzenlenen konser öncesinde, down sendromlulardan oluşan  "Bremen Mızıkacıları Perküsyon Grubu" performanslarıyla, unutulmaz dakikalar yaşattılar.

""

"FARKLILIKLARA SAYGILIYIZ"

"Yollarda bulurum seni" adlı şarkısıyla sahneye çıkan Haluk Levent'in parçalarına, alanı dolduran Maltepeliler ellerindeki ışıldakları sallayarak eşlik etti. Filistin'de öldürülen çocukları da anan Levent, böylesine anlamlı bir projeye destek vermekten dolayı onur duyduğunu söyledi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da, Maltepe'nin farklı inançlara ve düşüncelere her zaman saygılı olduğunu, down kafe projesiyle de bir farkındalığa imza attıklarını söyledi. "Tüm baskılara rağmen çizgisinden taviz vermeyen Haluk Levent'te teşekkür ederim" diyen Başkan Kılıç, "Birbirinden yetenekli bu arkadaşlarımızın açacağı ve güler yüzleriyle bizlere hizmet edeceği kafeye, Maltepeliler olarak sahip çıkacağız" dedi.   

Konuşmaların ardından Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Haluk Levent'le, Bremen Mızıkacıları grubunun koordinatörü Yaşar Morpınar'a, down kafe kurucusu Saruhan Singen tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
48 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1031 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
142 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
129 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
261 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı