Kategoriler

Kavacık Balık Sofrası yeni sezona iddialı girdi

Balık tutkunlarının Kavacık'taki değişmez adresi 'Balık Sofrası' yeni...

Balık tutkunlarının Kavacık'taki değişmez adresi 'Balık Sofrası' yeni sezona iddialı bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz hafta sonu bölgedeki yerel basın mensuplarının da davet edildiği organizasyonda açıklamalarda bulunan mekan sahipleri Şahin Demir, Ersin Yıldız ve Yüksel Yıldız, her tür balık çeşidiyle lezzeti yakalamakta iddialı olduklarını ifade ettiler.

Eğer siz de bir balık tutkunuysanız ve her şeyden önce 'lezzet, sıcaklık ve şıklık' diyenlerdenseniz, Boğazın Tarih Kokan İlçelerinden Beykoz Kavacık' Balık Sofrası Restaurant tam size göre. Zengin menüsüyle ve kalitesiyle kısa zamanda siz de buranın müdavimleri arasında yer alacaksınız.

Balık Sofrası Restaurant'ta balık ve deniz ürünlerinin tüm çeşitlerini bulmanız mümkün. Ana yemekten once; balık çorbası ve balık tutkunlarının vazgeçemeyeceği Lüfer, Çinekop, Palamut Kalkan, Çipura, Uskumru, Dil Kavurma ve Dil Şiş birlikte servis edilen ızgarada etli Sultan Ahmet Köftesi, Somon Şiş, Hamsi İstavrit gibi hem çok leziz hem de çok meşhur.

Ara sıcaklar arasından birkaç diğer örnek ise Levrek ve bu lezzetlerin yanı sıra, Fener Kavurma ve Levrek buğulamasının tadına doyum olmuyor. Mekân sahipleri Şahin Demir, Ersin Yıldız ve Yüksel Yıldız, "Mekanımızda her Cuma, Fatih Yaman'la canlı müzik dinletisi ile müşterilerimize hizmet veriyoruz" dedi. Ayrıca mekanda 200 kişilik düğün, nişan, doğum günü ve tüm özel toplantılara da hizmet veriliyor.

""

Balık Sofrası'nın birçok ünlü ismin ve iş adamalarının da uğrak yeri olduğunu söyleyen mekan sahipleri, "Müşterilerimiz arasında ünlü manken Emel Acar ve ailesi var" dediler ve eklediler: "Balık Sofrası ister restoranımızda, isterseniz de evlerinizden taze ve sıcak balık siparişi vereceğiniz tek adres." Haber: Durmuş ACAR

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
47 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1029 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
258 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı