Kategoriler

ESSİAD Ümraniye'de istişare toplantısı?

Merkezi Ümraniye'de bulunan, Anadolu Yakası Esnaf Sanatkârları ve İş Adamları Derneği (ESSİAD)'ın düzenlediği istişare toplantısı dernek binasında kahvaltılı bir program ile gerçekleştirildi.

Toplantıya, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, Ümraniye Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Can, CHP Ümraniye İlçe Örgütü Başkanı Nurkal Dedetaş,  Anadolu Yakası Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Delibalta,  Yıldız Medya Grup Başkanı Ali Rıza Yıldız, Ümraniye Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Resul Taşçı, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda dernek üyesi iş adamı katıldı.

""

Toplantıda söz alan yöneticiler yaptıkları konuşmalarda genel olarak esnaf sorunlarına ve çözümlerine yönelik fikirlerini katılımcılarla paylaştılar.
Ümraniye Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Resul Taşçı yaptığı konuşmasında tüm katılımcılara teşekkür ederek Bakkallar Odası olarak esnafın sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyerek konuyu yetkili mercilerle paylaşmaya devam ettiklerini söyledi.

""

ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, toplantıyı düzenlemekteki amaçlarının muhtarlar, iş adamları ve ilçe yerel yöneticilerini bir araya getirerek bir istişare yapmak olduğunu söyledi.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, Belediye Başkanı Hasan Can'ın bir mazereti nedeniyle toplantıya katılamayacağını söyleyerek, toplantıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Küçükkapdan, özellikle belediye başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları, iş adamları ve muhtarlar ile birlikte Ümraniye'yi bir yerden bir yere getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Toplantıda, CHP Ümraniye İlçe Örgütü Başkanı Nurkal Dedetaş, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül, Ümraniye Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Can da gündemle ilgili birer konuşma yaptı.


""



Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
61 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
54 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1056 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
148 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
130 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
371 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
134 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
445 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
165 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
267 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı