Kategoriler

Dernekler Plotformu harekete geçiyor

Ümraniye Belediyesi, Van'da meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremin ardından

Ümraniye Belediyesi, Van'da meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremin ardından bölgeye gönderdiği yardımlara yenilerini ekliyor. Vanlı depremzedeler için yardım kampanyası başlatan Ümraniye Belediyesi, ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarını da dahil ettiği kampanya için bir toplantı düzenledi. Toplantıya Belediye Başkanı Hasan Can, Yardımcıları Mesut Özdemir, Mustafa Küçükkaptan, Birim Müdürleri ile Ümraniye'de faaliyet gösteren ve 22 derneğin yer aldığı Hemşeri Dernekleri Platformu yöneticileri katıldı.

Toplantıda Ümraniye Belediyesi tarafından yapılan yardımlar hakkında bilgi veren Başkan Hasan Can, ilk etapta 500 adet battaniye, 500 erzak kolisi ile 6 araçtan oluşan iş makinelerini 23 personelle birlikte Van'a gönderdiklerini söyledi. Daha sonra büyükşehir koordinatörlüğünde ikinci bir yardım gönderdiklerini belirten Can, konuşmasında; “Hepimizi derinden üzen Van'daki depremin hemen ardından harekete geçtik ve imkânlarımız ölçüsünde depremzede kardeşlerimizler yardım elimizi uzattık, uzatmaya da devam ediyoruz” dedi.

Başlattıkları yardım kampanyası kapsamında belediye binası önünde ve Ümraniye Meydanı'nda birer çadır kurduklarını hatırlatan Başkan Hasan Can, şunları söyledi: “Belediyemiz tarafından başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde belediye binamızın önünde ve Ümraniye Meydanı'nda birer yardım çadırı kurduk. Vatandaşlarımız kurulan bu yardım çadırına kullanılmamış battaniye ve erzak paketlerini bırakarak kampanyaya destek olabiliyor. İlk günden itibaren kampanyaya büyük destek veren vatandaşlarımız deprem afetiyle karşı karşıya kalan Vanlı kardeşlerimizi yalnız bırakmadı. Ümraniyeliler imkânları ölçüsünde çadırımıza battaniye, kıyafet ve erzak paketleri getiriyor.”

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
51 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1035 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
143 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı