Kategoriler

Çekmeköy'e yeni banka şubesi daha

Anadolu yakasının yeni ilçelerinden Çekmeköy'de hemen hemen her gün yeni bir işletmenin açılışına şahit oluyoruz.

Çekmeköy'e yeni banka şubesi daha

Anadolu yakasının yeni ilçelerinden Çekmeköy'de hemen hemen her gün yeni bir işletmenin açılışına şahit oluyoruz. İlçede gittikçe artan nüfusula birlikte iş hacmini de genişlettiği için esnaf ve işadamlarının en yakın yardımcısı olan banka şubeleri de rekabete başladı. İş Bankası da Çekmeköy'de yeni bir şube daha açarak hizmet ağını genişletti. Bir aydır hizmet veren banka şubesi için geçtiğimiz hafta sonu kokteylli bir açılış töreni düzenlendi.

""

Seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı kokteylli açılış törenine; Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan, Çekmeköy Şube Müdürü Veyis Mısırlı, Ihlamurkuyu Şube Müdürü Tahir Aksoy, Taşdelen Şube Müdürü Hıdır Gültekin, Tuzla Şube Müdürü Osman Demircan, Kadıköy Şube Müdürü Esra Çaltepe, Beykoz Kavacık Şube Müdürü Osman Arslan, Anadoluhisarı Şube Müdürü Arzu Işık, Ataşehir Şerifali Şube Müdürü  Nejat Bircan, Koşuyolu Şube Müdürü Leyla Kılıç, Ticari Satış Bölge Müdürü Göktay Özbek, KOBİ Kredileri Tahsis Kadıköy Bölge Müdürü Ahmet Ergin, Çekmeköy Müteahhitler Derneği Başkanı Hakkı Çelik ile çok sayıda iş adamı ve banka müşterisi vatandaşlar ile çeşitli siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

""

Açılış töreni sonrası banka şubesinde davetlilere bir kokteyl verildi. Kokteylde konuşan yeni Şubenin Müdürü Şenay Alioğlu, Çekmeköy'ün yeni şubesi olmaktan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “Amacımız Çekmeköy halkının tüm bankacılık hizmetlerinde onların destekçisi olmak ve onlara en iyi hizmeti verebilmek. Hizmet vermeye başladığımız günden bu yana halkımızdan aldığımız olumlu tepkiler de hep bu yönde” dedi.
""

Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan da yaptığı konuşmada; ilçede yeni bir İş Bankası Şubesi'nin açılmasıyla önemli bir eksikliğin giderildiğini ifade ederek, “Diğer banka şubelerinin de açılması için girişimlerimiz sürüyor” dedi.

Haber: Durmuş ACAR

""
""

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
48 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1031 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
142 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
129 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
261 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı