Kategoriler

Çekmeköy'de öğrenci-veli çay partisi neşeli geçti

Çekmeköy Şehit Öğretmen İzzet Yüksel İ.Ö.Okulu, geçtiğimiz günlerde okul aile birliğinin de katkısıyla çay daveti verdi. Çocuklarıyla birlikte çaya davet edilen çok sayıda öğrenci velisinin katıldığı davetin sunuculuğunu Türk Halk Müziği Sanatçısı Göksel Sağlam yaptı.

 

Bu yıl üçüncü kez veli tanışma ve kaynaşma günü düzenleyen Çekmeköy Şehit Öğretmen İzzet Yüksel İ.Ö.Okulu, Okul Aile Birliği'nin de katkısıyla Saklıbahçe Restoran'ta verdiği davette çok sayıda veli ve çocuklarına güzel bir gün yaşattı. Velilerin evlerinden getirdikleri ev yemekleri, hep beraber dostane bir şekilde afiyetle paylaşılarak yenildi. Günün sunuculuğunu Türk Halk Müziği sanatçılarından Göksel Sağlam yaptı. Okul Müdiresi Netice Şahin yaptığı kısa konuşmada;  “Bu yıl 3.sünü yaptığımız çay partimiz beni çok duygulandırdı. İnşallah ileriki senelerde yine yapmayı düşünüyoruz. Çocuklarımız için ne gerekiyorsa okul müdürü olarak yapmaya hazırım.  Gelen velilere de çok teşekkür ediyorum. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.


""

Okul Müdür Yardımcısı Mustafa Uluç da konuşmasında, kısaca okul hakkında bilgiler verdi. Uluç, bazı iş adamlarına yaptıkları yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Ayla Çolak da yaptığı konuşmada;  “Ben çok mutluyum. Nedeni ise herkesin çocuklarıyla burada olması. Diyorum ki tüm veliler çocuklarıyla gelsinler. Hem çocuklarıyla eğlensinler, hem de aileler tanışsın” dedi.  Çolak konuşmasını; “Çocukların geleceğini biz büyükler olarak belirlemeliyiz. Onlar bizim her şeyimiz. Onlara sahip çıkalım. Çocukların mutluluğu hepimizin mutlu olmasını sağlıyor. Ben de bu davete katıldığınız için hepinize iyi eğlenceler diyorum” diyerek tamamladı.

Sunucu Halk Müziği Sanatçısı Göksel Sağlam da yaptığı esprilerle herkesi güldürdü. Neşeli sunumuyla çocukların sevgisini kazanan Sağlam, “Ben de sanki çocukluğumu yaşıyorum. Çok mutlu oldum. Herkese iyi eğlenceler diliyorum” dedi.


""


""


""

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1035 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
143 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı