Kategoriler

Çekmeköy yeni bir parka daha kavuştu!

Çekmeköy'de hizmet temposu düşmüyor.

Bir hafta önce ilçenin en büyük parkı olan Şehit Binbaşı Ömer Aktuğ Parkı'nı hizmete açan belediye, bu kez de Köroğlu Parkı'nı törenle hizmete açtı. Merkez Mahallesi'ndeki Köroğlu Parkı, Kaymakam Mehmet Arslan, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve İlçe Emniyet Müdürü Tarık Gezgiç'in de katıldığı bir törenle hizmete girdi.

Açılış töreninde konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, hizmette hızını hiç düşürmeyerek Çekmeköy'e güzel tesisler kazandıran belediyeye teşekkür etti ve elbirliği ile daha nice hizmetleri gerçekleştireceklerini dile getirdi. Soğuk havaya rağmen açılışa gelen Çekmeköylüler'e teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Ahmet Poyraz,  Çekmeköylüler'in hizmetinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Açılışı yapılan park ve benzeri tüm tesisleri kendilerini yaptıklarını ama bunları koruyacak olanların Çekmeköy halkı olduğunu söyleyen Başkan Poyraz, önümüzdeki yılın bahar aylarından başlayarak Köroğlu Parkı'nın birçok kültür-sanat etkinliği ile kır düğünlerine ev sahipliği yapacağını sözlerine ekledi.


""

Kaymakamı Mehmet Arslan da, programı elverdiği ölçüde belediyenin yaptığı açılışlara katıldığını ve bundan büyük mutluluk söyledi. Birbirinden güzel tesisler ve sunduğu hizmetler için Başkanı Poyraz'a teşekkür eden Arslan, konuşmasını hayırlı olsun temennisi ile bitirdi. Konuşmaların ardından ilçe protokolünün kestiği kurdele ile açılış töreni tamamlandı ve Çekmeköylüler yeni parkına kavuştu.

Açılışı yapılan yeni parkta çocuk oyun alanı, spor aletleri alanı ve kameriyelerin yanı sıra, zemini ahşap kaplama geniş bir sahneye sahip etkinlik alanı da bulunuyor. Bu alanda birçok kültür ve sanat etkinliği düzenlenebilecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
61 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
54 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1052 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
148 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
130 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
371 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
134 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
444 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
165 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
267 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı