Kategoriler

Çekmeköy Belediyesi artık tek çatı altındı

Çekmeköy Belediyesi'nin, Merkez, Taşdelen, Ömerli ve Alemdağ ek hizmet...

Çekmeköy Belediyesi'nin, Merkez, Taşdelen, Ömerli ve Alemdağ ek hizmet binalarında hizmet veren birimleri yeni belediye binasında bir araya geldi.

Modern mimarisi ve teknolojik donanımı ile ilçe belediyeleri arasında örnek gösterilecek belediye binasında kaliteli hizmet ve Çekmeköylüler'in memnuniyeti esas alınmaya devam ediyor. Yeni bina avantajı ve hizmet içi eğitimlerle yetiştirilen donanımlı personelle Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköylüler'i ağırlıyor. Yeni bina için yapılan yeni yollar ve peyzaj düzenlemeleri ile binanın içi kadar dışı da dikkat çekiyor.

Temizlik İşleri, Sağlık İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü gibi saha çalışmaları ağırlıkta olan birimler Taşdelen Ek Hizmet binasına taşınırken Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Turgut Özal Kültür Merkezi'nde çalışmalarına devam edecek. Başkanlık olarak kullanılan Alemdağ binası artık Kaymakamlık, Tapu, Mal ve Nüfus Müdürlüğü tarafından kullanılacak.

Çekmeköylüler'in 2 yıllık süreçte yaşadıkları zorlukları sona erdirdiklerini söyleyen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Farklı binalarda hizmet veren birimler, sıfırdan başlayan bir ilçenin ihtiyaçları gibi zorluklarla işe başladık. Bugün Çekmeköy için yaptığımız yatırımların ortaya çıkışını görmeye başladık. Yeni binamız da onlardan biri. Bu binanın asıl sahipleri Çekmeköylüler'dir” dedi.

2009 yılında yapımına başlanan belediye binası 14 bin 645 m2'lik kapalı alana sahip. 1 bodrum, 1 alt zemin, 1 zemin ve 3 normal kat olmak üzere 6 kattan oluşan binanın dış cephesinin bir kısmı fibro beton kaplama, bir kısmı da cam giydirmedir. Başkan Yardımcıları, Müdürlükler, Şeflikler ve tüm birim personellerine geniş çalışma alanı sağlayacak binada Meclis toplantı salonu da yer alıyor. Geniş bir arşiv bölümünün tüm birimlere hizmet vereceği binada, çok sayıda misafir aracı barındırabilecek açık ve kapalı otoparklar bulunuyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
48 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
47 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1028 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
258 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı