Kategoriler

Başkan Yücel Çelikbilek, hizmetleri anlattı

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, internet medya temsilcileriyle...

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, internet medya temsilcileriyle kahvaltılı toplantıda biraraya gelerek yaptığı çalışmaları ve projeleri paylaştı. Bürokrasiden dolayı iş yapmakta zorlandıklarını vurgulayan Başkan Çelikbilek, “Beykoz'da doğal sit kalkarsa daha düzgün ve planlı gelişme sağlanabilir” dedi.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, internet haber sitelerinde görev yapan gazetecilerle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. BEYTAŞ Sosyal Tesisleri'nde yapılan toplantıda çalışmalarını anlatan Başkan Çelikbilek şunları söyledi:

 “Birçok projemiz iki yıldır kurulda bekliyor. Örneğin birçok meydan düzenleme çalışmamızın alt yapısını, projesini tamamladık. Ancak onay bekliyoruz. Kendi belediyemizin binasını yaparken bile sıkıntılarla karşılaştık. Ancak bunlara rağmen birçok hizmeti halkımıza sunduk. Belediye binamızın yanı sıra, kültür merkezini yeniliyoruz.

Konservatuarı, kütüphanesi ve tiyatro sahnesiyle hizmet verecek. Gençlerimiz, çocuklarımız için kurslar, eğitimler vereceğiz. İlçemizin kent dokusunu güzelleştirmek amacıyla belediye önü ve Soğuksu meydanını kazandırdık. Ortaçeşme, Tokatköy ve Paşabahçe meydanları için de projelerimiz hazır. Onay bekliyoruz.

Sekiz mahallemize yeni muhtarlık hizmet binası yaptık. Mahalle konakları yapmayı planlıyoruz. Bağ ve bahçe tutkunları için hobi bahçesini hizmete sunduk. Mevcut parklarımızı düzenlemenin yanı sıra yeni parklar kazandırdık.

Vatandaşlarımızın en önemli sorunlarının başında gelen mülkiyet, 2B konusunda hem hükümetimiz hem de biz yerel yöneticiler yoğun gayret gösterdik. Meclis açıldığında ilk gündem konularından biri olacak. Vatandaşlarımızın lehine sonuçlanacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1037 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
144 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
367 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı