Kategoriler

Başkan Öz'den yatırım temeli

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Esentepe' de yapımına...

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Esentepe' de yapımına başlanan iş merkezi ve rezidans inşaatının temelini attı.

Özel bir gayrimenkul şirketinin işyeri ve rezidans inşaatının temel atma törenine katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yapılacak olan 9 katlı iş merkezi ve rezidansın maketini inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

Törende konuşan gayrimenkul şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ertan, kentsel dönüşümün odağının Kartal olduğunu, Kartal'da uygulanacak olan söz konusu projenin hem İstanbul'un hem de Kartal'ın emlak stokuna katkı sunacağını söyledi.

Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ertan'ın konuşmasının ardından söz alan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz konuşmasında Kartal'ın sadece kentsel dönüşümün değil deprem dönüşümün merkezi olduğunu vurguladı.

Başkan Öz  konuşmasında; “Kartal, sadece kentsel dönüşümün değil, deprem dönüşümünün merkezidir. Binayı dönüştürmekle o kent dönüşmüyor. Sosyal dönüşüm, insanın ve düşüncenin dönüşümünü de yapmak gerekiyor. Yatırımcının önünde bir sorumluluk daha var ki, sosyal sorumluluk projelerinde mutlaka yer almalıdır. Bu hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum. Kartal adına sizlere hoş geldiniz diyorum. Yatırımınızın sizlere büyük katkı sağlamasını diliyorum, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, konuşmasının ardından dokuz kat olarak planlanan iş merkezi ve rezidansın temelini butona basarak başlattı.

 

 

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1035 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
143 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı