Kategoriler

Zeki Aksu : “Beykozspor hak ettiği yere gelecek”

Eski günlerine dönme amacındaki Beykozspor Kulübü, Dayanışma Yemeği....

Eski günlerine dönme amacındaki Beykozspor Kulübü, Dayanışma Yemeği düzenledi. Kulüp Başkanı Zeki Aksu, tüm şartlara rağmen Beykozspor'u futbol ve basketbolda hak ettiği yere geleceğini söyledi.

Beykoz 1908 A.Ş futbol takımı ve Beykozspor basket takımı eski başarılı günlerinde dönme amacında. Bu amaçla kulüpte yeni bir hava yakalamak ve motivasyonu artırmak amıcıyla dayanışma gecesi düzenlendi. Kavacık Aşşrom Restaurant'ta gerçekleşen geceye Beykoz protokolünden fazla katılım olmazken sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve iş adamı katıldı. 

Geceye Bykoz 1908 A.Ş Futbol takımı teknik kadro ve oyuncuları ve Beykozspor Basketbol takımı koçları tam kadro olarak hazır bulundu.

""

Aksu: “Kötü durumdan en kısa zamanda kurtulacağız”

Gecenin açılış konuşmasını yapan Beykozspor Kulüp Başkanı Zeki Aksu takımın eski başarılı günlerine döneceğini söyledi. Beykozspor'un son 2 yıldır kötü durumda olduğunu  söyleyen Zeki Aksu, "İnşallah bu kötü durumdan en kısa zamanda kurtulacağız. Bu da ancak birlik, beraberlik ve sizlerin desteği ile olacaktır. Beykozspor sahipsiz değildir bunu herkes bilsin. Ülkemizin en köklü kulüplerinden olan Beykozspor bu kötü günleri de atlatacaktır. Bu geceye katılımın sınırlı olmasından dolayı üzgünüz. Buna rağmen buraya gelip bizi destekleyenlere teşekkür ediyoruz" diyerek konuşmasını tamamladı.

Gerçekleşen dayanışma yemeğinde Beykozspor kulübüne destek amaçlı rozet satışı yapılırken, açık artırmaya sunulan Beykozspor Kulübü'nün formasını CHP'li Aydın Düzgün 2.500 TL'ye alarak kulübe destek oldu. Daha sonra yemekte bulunanlar halaylarla, horonlarla eğlenerek geceyi bitirdi.

""
 


""

""

""

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
50 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
48 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1032 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
142 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
129 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
261 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı