Kategoriler

Ümraniye Spor Oyunları Ödüllerini Aldı

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen, 6. Geleneksel Spor Oyunları'nda...

Ümraniye Spor Oyunlarında Dereceye Girenler Ödüllerini Aldı

 

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen, 6. Geleneksel Spor Oyunları’nda dereceye giren takım ve sporculara kupaları verildi. Bu yıl kapsamı genişletilen etkinliklere ilgi oldukça yoğundu.

 

Ümraniye Belediyesi ile Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ‘6. Geleneksel Spor Oyunları’nın kapanışı, düzenlenen bir törenle yapıldı. Ümraniye Geleneksel Spor Oyunları,  Futbol, Futsal, Voleybol, Basketbol, Hentbol, Masa Tenisi, Halk Oyunları, Taekwando, Karate, Güreş, Atletizm, Badminton, Satranç olmak üzere toplam 13 branşta gerçekleştirildi. İlköğretim, Ortaokul ve Lise dengi 80 okuldan toplam 7750 sporcunun mücadele ettiği müsabakaların ödül töreni, Ümraniye Hekimbaşı Spor Tesislerinde yapıldı. Törene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Kılıç, İlçe SGK Müdürü Çoşkun Bilgin, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan yardımcıları, Ümraniye Belediye Başkan yardımcıları, Belediye birim müdürleri, okul müdürleri ile çok sayıda öğrenci ve veliler katıldı.

 

MUHAMMET KILIÇ; “GENÇ SPORCULAR OLARAK, SİZLER BU VATANIN YARINI VE GELECEĞİ OLACAKSINIZ”

 

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammet Kılıç; “Ümraniye Belediyesi ile Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlenen, 6. Geleneksel Spor Ödülleri’nin finalini yapmak için bir araya geldiklerini ve Ümraniye’de spor adına birçok etkinliğin yapıldığını söyleyen Kılıç, genç sporcular olarak, sizler bu vatanın yarını ve geleceği olacaksınız” dedi.

""

SÜLEYMAN GÖKÇİMEN: ‘BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM’

 

                  Törende bir konuşma yapan Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen ise şunları söyledi. “Gençliğe yatırım geleceğe yatırım demektir. Eğer bizler yarının dünyasında ileri derece de ülkeler seviyesine çıkmak istiyorsak, siz gençlere yatırım yapmak zorundayız” dedi. Gökçimen, Bu güzel organizasyonda emeği geçen başta Ümraniye Belediye Başkanımız Hasan Can’a ve tüm ekibine şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca spor oyunlarına katılan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi de kutluyorum diyerek sözlerini noktaladı. 

 

BAŞKAN HASAN CAN, “HAYAL KURMAYI BECEREMEYENLER GELECEĞİDE KURAMAZLAR”

 

Son olarak söz alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bu yıl 6. kez düzenledikleri Spor Oyunları ile yetenekli gençlerimize fırsat sunduklarını söyledi. Her sene Milli Eğitim Müdürlüğümüzle beraber Ümraniye’mizde ne kadar okul varsa ilkokul, ortaokul, lise, özel ve devlet okulları, hepsinin iştirak ettiği, binlerce çocuğumuzun yarıştığı yarışmalar yapıyoruz. Ümraniye Belediyesi olarak amacımız, gerçekleştirdiğimiz spor oyunlarıyla çocuklarımıza ve gençlerimize spor yapma alışkanlığını kazandırmak, sporu yaygınlaştırmak ve daha sağlıklı bir nesil yetiştirmektir. Biz sporda gençlerimizin sadece izleyici değil, aynı zamanda kendilerinin de spor yapan bireyler haline gelmelerini arzu ediyoruz. Bu sporcu çocuklarımız içerisinde Ümraniye’de, İstanbul’da, Türkiye’de, Dünyada ve Olimpiyatlarda şampiyon ve sembol olabilecek cevherleri, sporcuları gün yüzüne çıkarabilirsek bu bizim en büyük mutluluğumuz olacaktır. Sevgili gençler şunu biliniz ki, Hayal kurmayı beceremeyenler geleceğide kuramazlar. Ümraniye Belediyesi olarak her sene spor oyunları kapanış törenlerini muhteşem bir şölenle yapıyorduk. Ancak hepinizin bildiği gibi Soma’da büyük bir facia yaşadık. Yaşadığımız bu büyük facia sebebiyle bu töreni bugüne erteledik. Soma’da ki şehitlerimizin ruhunu muazzep etmemek için o şöleni de ortadan kaldırmak zorunda kaldık. 6. Geleneksel Spor Oyunlarına katılan bütün sporcuları kutluyorum. Bu yarışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen Milli Eğitim Müdürlüğümüze, okul yönetimlerine, öğretmenlerimize ve katılan bütün öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

ŞAMPİYONLAR KUPALARINI ALDI

 

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve konuklar, 6. Geleneksel Spor Oyunları’nda dereceye giren takım ve sporculara kupalarını verdi. Spor Oyunları’nda, çeşitli dallarda dereceye girenlere toplam 241 kupa ve 2,654 madalya verildi.

 

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
48 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1029 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
129 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
259 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı