Kategoriler

Dev spor kompleksinin ihalesi 13 Kasım'da

Kaynarca Mahallesi sakinlerinin merakla beklediği dev spor kompleksinin ihalesi 13 Kasım'da yapılacak. Yüzme havuzu, fitness, basketbol, tekvando, jimnastik ve çok amaçlı spor salonlarının yer alacağı kompleksin 600 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Büyük bir merakla beklenen Kaynarca Spor Kompleksi'nin proje ve ihale hazırlıkları tamamlandı. Toplam 11 bin 582 metrekare alana sahip olacak dev spor kompleksinin ihalesi 13 Kasım'da yapılacak. Kaynarca Mahallesi’nde D-100 (E-5) kenarına inşa edilecek kompleks içerisinde yüzme havuzu, fitness, basketbol, tekvando, jimnastik ve çok amaçlı spor salonlarıyla birlikte İSMEK ve kütüphane yer alacak. Ayrıca komplekste bir de kapalı otopark olacak. Kompleksin inşasının yer tesliminden itibaren 600 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Projelere bir bir başlanıyor

Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin'in kamuoyuna duyurduğu 14 spor kompleksi projesinden 4'ünün inşasına başlandı. Güllübağlar, Kavakpınar, Sanayi ve Yayalar Spor Komplekslerinin inşaları devam ediyor. İçerisinde yüzme havuzu bulunacak Kaynarca Spor Kompleksi'nin inşasına ihale sürecinden hemen sonra başlanacak. Esenyalı Yüzme Havuzu, Çınardere Spor Kompleksi, Çamçeşme Basketbol Salonu, Çamçeşme Kapalı Yüzme Havuzu, Sapanbağları Kapalı Yüzme Havuzu, Yenişehir Spor Kompleksi, Çamlık Kapalı Yüzme Havuzu ve Ahmet Yesevi Mahallesi'nde 2 spor kompeksinin proje çalışmaları ise devam ediyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
48 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
46 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1023 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
136 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
258 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı