Kategoriler

Beykoz Kulüpler Birliği Çelikbilek'i ziyaret etti

Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği ( BİSK ) 30 Mart ...

Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği ( BİSK ) 30 Mart Yerel Seçimleri ardından üçüncü kez Beykoz Belediye Başkanlığı görevine başlayan Yücel Çelikbilek'e bir nezaket ve kutlama ziyareti gerçekleştirdi. Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir yönetiminde oldukça yoğun bir katılım ile gerçekleşen ziyaret, Başkan Çelikbilek'i de şaşırttı. Gelenlern tek, tek ellerini sıkarak kutlama dileklerine mukabele eden Başkan Çelikbilek'e Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir önce bir buket çiçek, ardından Türkiye Milli Futbol Takımının TFF'ce gönderilen formasını takdim etti. Çelikbilek'e  Beşiktaş Beykoz Futbol Okulu Sorumlusu Ercan Acar da seçim dönemi çalışmalarına denk geldiği için katılamadığı 8. Yıl Kutlama Programı’nda verilecek olan plaketi takdim etti.

 Oldukça samimi ve nezih bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kulüp Temsilcileri Başkan Çelikbilek'e bazı taleplerini başlıklar halinde aktarma imkanı buldu. Bunlardan birisi artan maç programları nedeni ile müsabakalara ulaşım için verilen araç sayısının arttırılması idi. Kavacıkspor’u temsilen katılan Altyapı Takımlar Antrenörü Murat Yılmaz, Kavacık Sahası ile ilgili taleplerini iletirken, Ortaçeşmespor Yöneticisi Ramazan Ergin ise öncelikle yepyeni bir sahaya kavuşmaları nedeni ile Ortaçeşmespor camiasının teşekkürlerini iletip, soyunma odalarının yenilenmesi ile ilgili yardım talebinde bulundu.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek geniş bir katılım ile gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnunluğu ifade ettikten sonra Beykoz Belediyesi olarak önümüzdeki yeni dönemde de spor kulüplerine değişik alanlarda yardımların devam edeceğini söyleyerek,  misafirlerini tek tek uğurladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
50 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1037 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
144 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
367 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı