Kategoriler

TDP İLÇE BAŞKANI PINARLI, CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNİ TOPA TUTTU

Türkiye Değişim Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Yusuf Pınarlı CHP İlçe ziyaretinde, Meclis üyelerinin muhalefet etmek yerine milletvekili gibi genel konularla gündemi saptırmaya çalışmalarını eleştirdi.

Türkiye Değişim Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Yusuf Pınarlı, geçtiğimiz günlerde CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş’ı ziyaret etti. Yusuf Pınarlı burada CHP’li belediye meclis üyelerinin Muhalefet etmek yerine içi boş konularla gündemi saptırmaya çalıştıklarını söyledi. Sokakta edindiği izlenimleri ilçe başkanına aktaran Pınarlı, ''Vatandaş ne yazık ki ilçede dönen rantlardan basının yazdıkları dışında öğrenemiyor. Muhalefet, meclis üyeleri ile birlikte vatandaşı bilgilendirmiyor. Milletvekilleri gibi ülke gündemi konularından ilçeye sıra gelmiyor’’ dedi. Pınarlı bir örnek vererek şöyle konuştu:

CHP Çekmeköy Belediye Meclis üyesi Özgür Kip, masasına Türk Bayrağı koyarak Avrupa Parlementosu’nda Türk Bayrağını yırtan Yunan vekili protesto etmişti. Bu işler dış işleri yetkilileri ve milletvekillerinin işleri. Çekmeköy’de onca haksızlık var bu konulara niye eğilmiyoruz. Başka bir meclis üyesi önemli günleri saymaktan zaman bulamıyor. Benim bu kadar meclis üyem olsa ortalığı hoplatırım’’. CHP İlçe Başkanı Kızıldaş ise ilçede muhalefet yaptıklarını ancak basının bunu yazmadığını ifade etti. Bunun üzerine Pınarlı, ‘’Benim takip ettiğim kadarı ile basın bir çok rant ve yolsuzluğu belgeleri ile haberleştirdiğini okuyoruz. Bu belgeli yolsuzluk haberleri ile ilgili sizler ne yaptınız, kaç tanesini mahkemeye taşıdınız? Bir arsa satışı olmuş ama gündem getirecek bir eylem ortaya konulmamıştır. Meclis üyeleri ve teşkilatla birlikte sokak sokak dolaşılarak pankart asılarak da insan sesini duyurabilir’’ dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
51 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1035 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
143 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı