Kategoriler

SAADETLİ GÜRLÜ'DEN KERBELA AÇIKLAMASI

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, "Kerbela'dan çıkartılabilecek en büyük ders, Hz. Hüseyin'in zalime ve zulme karşı başkaldırısı ve zulme karşı direnişidir" dedi.

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, Kerbala olayının yıldönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Kerbela'da yaşananların çok acı olduğunu vurgulayan Gürlü, "Kerbela'yı her hatırladığımızda, Hazreti Hüseyin'i ve Kerbela Şehitleri'ni her anışımızda içimiz yanıyor. Bu elim hadise yüreğimizde bir yara olarak duruyor. Ben, bu vesile ile Hz. Hüseyin (r.a.) başta olmak üzere tüm Kerbela Şehitleri'ni rahmetle, saygıyla ve sevgiyle anıyorum" şeklinde konuştu.

Kerbela'dan ders çıkartmak gerektiğini ifade eden Başkan Gürlü, "Kerbela'dan çıkartılabilecek en büyük ders, Hz. Hüseyin'in zalime ve zulme karşı başkaldırısı ve zulme karşı direnişidir. Bizler de Milli Görüşçüler olarak dün olduğu gibi bugün ve yarında zalime ve zulme karşı mücadele etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kerbela'dan çıkartılabilecek bir ders daha olduğunu söyleyen Başkan Gürlü, "Elbette ki Hz. Hüseyin ve Kerbela Şehitleri'ne toz kondurmak, aziz hatıraları aleyhine tek bir söz söylemek gibi niyetim kesinlikle yok. Ancak, şu noktaya vurgu yapmak istiyorum. Kerbela'da iki tarafta Müslümandı. Maalesef bugün de İslam Alemi'nin kimi yerlerinde Müslümanlar yine Müslümanların kanlarını akıtıyor. Hepimiz Kerbala'dan ders almalı ve bu acı hadisenin dersiyle de bugünkü acılara da son vermeliyiz" diye konuştu

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1035 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
143 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı