Kategoriler

Muammer Ayvalı, Ataşehir adaylığını açıkladı

Ataşehir Belediyesi’nin 2009’daki Kurucu Meclisi Üyesi Muammer Ayvalı düzenliği basın toplantısı ile 2019 Yerel seçimlerinde Ataşehir Belediye Meclis Üyeliğine aday olduğunu açıkladı.

Ataşehir Belediyesi’nin Kurucu Meclisi Üyesi başarılı iş insanı Muammer Ayvalı basın toplantısı düzenleyerek 2019 yılında gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Ataşehir Belediye Meclis Üyeliğine aday olduğunu açıkladı.

2009’da KURUCU BELEDİYE MERCLİSİ ÜYESİ SEÇİLDİM

Bir arada olmaktan mutlu olduğunu ifade ettiği yerel basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda buluşan Ataşehir Belediyesi’nin 2009’daki Kurucu Meclisi Üyesi, başarılı iş insanı Muammer Ayvalı 2019 yıl ilk yarısında yapılması ön görülen yerel seçimlerle ilgili hedefini açıkladı. Muammer Ayvalı, aday belirleme yöntemin ne olursa olsun, parti büyükleri tarafından uygun görülürse Ataşehir Belediye Meclisi üyeliğine aday olmak istediğini ifade etti.

BİR DÖNEM MECLİS ÜYELİĞİ GÖREVİMİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRDİM

2009 yılında Ataşehir’in Kurucu Belediye Meclisi üyeliğine seçilen ve Encümen üyeliği görevi de yapan Muammer Ayvalı, adaylık açıklamasını; “2009 yılında Ataşehir Belediye Meclis Üyesi seçildim. Bir dönem meclis üyeliği görevimi layıkıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum. Partiliyim… Partimin içerisindeyim… Görev verilsin verilmesin elimden geldiğince hizmet etmeye, partim için çalışmaya gayret gösteriyorum. Çalışmaya devam edeceğim. Önümüzdeki süreçte de parti büyüklerim uygun görürlerse, yöntemin ne olacağını bilemiyorum… Önseçim mi, atama mı olur? Uygun görülürse yine aday olmak isterim” ifadeleri ile yaptı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
51 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1034 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
143 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
261 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı