Kategoriler

MHP kadrosu Çekmeköy'e akın etti

Partinin Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM Başkanvekili Meral Akşener,...

Partinin Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM Başkanvekili Meral Akşener, Ali Torlak ve çok sayıda milletvekili, MHP Çekmeköy İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Çekmeköy Stadı’ndaki iftar yemeğine büyük katılım oldu.

MHP Çekmeköy İlçe Teşkilatı geniş katılımlı bir iftar yemeğine ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 3 bin kişilik Çekmeköy spor sahasında düzenlenen iftar yemeğine partililer akın etti. İftar yemeğine sadece ilçe tabanı değil, genel merkezden de adeta çıkarma yapıldı. MHP üst düzey kadrosunun büyük bölümü iftar yemeğine katılarak önemli mesajlar verdi.

""

Yemeğe; partinin Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP TBMM Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Meral Akşener, İstanbul Milletvekili Ali Torlak, MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya,  MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, MHP İl Başkanı Abdurrahman Başkan ve partinin MYK üyeleri katıldı.

Dualarla açılan iftar yemeğinin ardından protokol konuşmalarına geçildi. İlçe Başkanı Kurnaz, İl Başkanı Abdurrahman Başkan, milletvekilleri ve TBMM Başkanvekili Akşener konuşmalarının büyük bölümünü çözüm sürecine ayırarak Ak Parti’yi eleştirdi. Son konuşmayı yapan Grup Başkanvekili Oktay Vural ise iftara katılanları coşturacak heyecanlı bir konuşma yaptı. Ak Parti’yi sert bir dille eleştiren Vural, çözüm sürecinin ülkeyi bölünmeye götürdüğünü ve parti olarak buna izin vermeyeceklerini vurguladı.

Programın son bölümünde ise iftar yemeğine sponsor olan partili iş adamlarına plaket takdimi yapıldı. Plaketini alan bir isim de iş adamı Abdullah Arslan oldu. 

""

""

""

""

""

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1037 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
144 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
367 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı