Kategoriler

İSMET YILDIRIM, ÜMRANİYE’Yİ İSTANBUL’UN MERKEZİ YAPACAK PROJELERİ AÇIKLADI

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, Ümraniye’yi İstanbul’un merkezi yapmayı hedefleyen projelerini açıkladı. Yıldırım, Ümraniye’de yüzde 70 oy hedefini gerçekleştirmeleri halinde bir de Binali Yıldırım’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olması ile birlikte Ümraniye’yi hizmetler açısından uçuracaklarını söyledi.

Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, yerleri belirlenmiş, göreve gelir gelmez uygulamaya hazır projelerini açıkladı. Haldun Alagaş Spor Kompleksi'nde düzenlenen programa Başkan adayı İsmet Yıldırım'ın yanı sıra Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, MHP Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakır ve çok sayıda partili katıldı.

Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, yerleri belirlenmiş, göreve gelir gelmez uygulamaya hazır projelerini açıkladı. Yıldırım, “Size şimdiden söz vermek isterim ki, şehrimiz Ümraniye için hayırlı olan ne varsa, onların gerçekleşmesi için bütün gücümle ve bütün samimiyetimle çalışacağım. Ben İstanbul’u seviyorum. İstanbul’un yeni merkezi olmaya talip Ümraniye’yi seviyorum. Ve siz Ümraniyelileri karşılıksız bir sevgiyle seviyorum. Bu nedenle Allah’ın yardımıyla ve sizlerin desteğiyle her zorluğun üstesinden geleceğime inanıyorum” dedi.

Ümraniye’yi herkesin mutlu olduğu bir şehir haline getireceklerini ifade eden Yıldırım, yüzde 70 oy hedefini anlatarak Ümraniyelilerden destek istedi. Bu hedefe ulaşmaları durumunda Ümraniye’yi daha ileriye götüreceklerini vurgulayan Yıldırım, “Bizim Ümraniye’de yüzde 70 oy hedefine ulaşmamız demek, elimizi çok çok güçlendirmemiz, büyükşehirde Binali Bey’in oylarına bir iki puan ilave etmek demektir. Böyle bir tabloyu arkamıza aldığımızda Ümraniye’yi uçururuz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
51 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1034 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
143 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı