Kategoriler

Erdoğan Bozkurt: “Bu yarışta ben de varım”

Erdoğan Bozkurt, CHP Çekmeköy İlçe Teşkilatı’nın 24 Aralık Pazar Günü yapılacak ilçe kongresi öncesinde delege ve partililerle bir araya geldi. Erdoğan Bozkurt, delegelere seslenerek, “Sizin vereceğiniz karar Çekmeköy’ün geleceğidir” dedi.

CHP Çekmeköy’de ilçe başkanlığı seçimlerine sayılı günler kala heyecan artarak devam ediyor. Mevcut İlçe Başkanı Hüseyin Kızıltaş’ın yanı sıra; Halis Gerbağa ve Sami Yayla’dan sonra Erdoğan Bozkurt da adaylığını açıkladı. Erdoğan Bozkurt, adaylığını Naturel Düğün Salonu’nda açıkladı.

“İlçemizin geleceği sizin elinizde olacak”

Bozkurt şunları söyledi: “Sevgili yol arkadaşlarım; Çekmeköy’ün kaderini sizin kararlarınız belirleyecek. Ben sizin vicdanınıza güveniyorum, en doğru kararı vereceğinize inanıyorum. Bizim ilçe başkanlığı sürecimizi değerlendirirken içinde bulunulan şartların göz önüne alınmasını istiyorum. Bundan sonra adım atacağımız her süreçte delegelerimizin fikrini soracağız. Delegelerimiz seçimden seçime değil tüm sürece dahil olacak. Daha aktif bir delege yapısı ile hareket edeceği ve ilçenin geleceği sizin elinizde olacak” dedi.

TEK BİR AMACIM VE HAYALİM VAR

Tek amacının Çekmeköy Belediyesi’ni kazanmak olduğunu söyleyen Bozkurt, delegelere şu teminatı verdi: “İlçe başkanı olursam, önümüzdeki yerel seçimlerde ne meclis üyeliği için ne de belediye başkanlığı adaylığı için istifa etmeyeceğim. Çekmeköy Belediye Başkanlığı için tek bir amacım ve hayalim var. O da Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını göndere dikmek istiyorum” şeklinde konuştu..

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1035 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
144 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı