Kategoriler

CHP Sultanbeyli’de Hayati Bozkaya, Murat Kantekin’i devirdi!

CHP Sultanbeyli ilçe başkanlık seçiminde mevcut başkan Murat Kantekin’i devirerek ilçe başkanı olan Hayati Bozkaya büyük bir sürprize imza attı.

Sultanbeyli ilçe başkanlık seçimi sürpriz bir sonuçla sona erdi. 2 dönemdir başkanlık görevini sürdüren Murat Kantekin görevi hayati Bozkaya’ya devretti. Mevcut başkan Murat Kantekin 56 delege oyu alırken, 58 oy alan Hayati Bozkaya CHP Sultanbeyli’nin yeni ilçe başkanı oldu.

Bozkaya yaptığı açıklamada, “Bizleri bugün tekrar CHP Sultanbeyli ilçe başkanı görevine layık gören çok değerli delegelerimiz ve örgütümüze sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Emekten, haktan, hukuktan, Atatürk İlke ve İnkılaplarından vazgeçmeyerek yolumuza devam edeceğiz. İyi ki varsınız iyi ki Cumhuriyet Halk Partisi emekçileriyiz” dedi. Kantekin ise soysal medya hesabından sitemkar bir açıklamada bulunarak, “Son yerel seçimde 2 katı oy arttırmamıza rağmen delegelerimiz bizi ‘başarısız’ bularak bugün yapılan Sultanbeyli İlçe Kongremizde göreve başka arkadaşlarımızı seçti. Her şeye karşın, ilkeli siyaseti, etik değerleri önceleyen birbirinden kıymetli emektar yol arkadaşlarıma, benimle bir ideali paylaşan dostlarıma, oy versin ya da vermesin tüm delegelerimize yürekten teşekkür ediyorum.Her şey için teşekkürler.Umarım bir gün, bir adım ileri giden başarıyı ayaklarından aşağı çekmemeyi içselleştirebiliriz.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
54 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
50 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1037 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
145 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
125 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
367 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı