Kategoriler

Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Ümraniye’de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve Dr. Ravza Kavakçı Kan AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’na ziyaret ettiler.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, 24 Haziran seçimlerinden sonra AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu ile AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette 24 Haziran seçimlerinin sonuçları hakkında görüşüldü. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Türkiye’de istikrar ve kalkınmanın devam edeceğine vurgu yaparak, seçim çalışmalarından ve misafirperverliğinden ötürü Başkan Hasan Can ile İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu’na teşekkür etti. Başkan Hasan Can ve İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu ile AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı ise memnuniyetlerini dile getirerek AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’ya nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Ziyarette; AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Anbarkaya, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ravza Kavakçı Kan AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ravza Kavakçı Kan, 24 Haziran seçimlerinden sonra AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu ile AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette 24 Haziran seçimlerinin sonuçları hakkında görüşüldü. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ravza Kavakçı Kan, Türkiye’de istikrar ve kalkınmanın devam edeceğine vurgu yaparak, seçim çalışmalarından ve misafirperverliğinden ötürü Başkan Hasan Can ile İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu’na teşekkür etti. Başkan Hasan Can ve İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu ile AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı ise memnuniyetlerini dile getirerek AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ravza Kavakçı Kan’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Ziyarette; AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Anbarkaya, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
50 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1037 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
144 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
367 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı