Kategoriler

DENTAPOLİTAN ÇEKMEKÖY AÇILDI

Çekmeköy Dentapolitan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi siyaset ve iş dünyasından birçok davetlinin katılımı ile açıldı.

Metropolitan A.Ş. Kuruluşu olan Çekmeköy Dentapolitan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete açıldı. Modern bir plazada hizmet vermeye başlayan Çekmeköy Dentapolitan Ağız ve Diş Sağlığının açılışına, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Açılışa; Sağlık Bakanı Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı, iş ve siyaset dünyasından birçok tanıdık sima katıldı.

Açılış töreninde konuşan Sağlık Bakanı Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken, ağız ve diş sağlığının önemine değinerek bölgede bu denli önemli bir merkezinin kurulmasının önemli olduğunu söyledi. Doç Dr. Mustafa Tek ve Doç. Dr. Mehmet Oğuz Öztoprak, davetlilerle yakından ilgilenerek ağız ve diş merkezi hakkında bilgi verdi.
 

Yorumlar

şahika temür 6 Yıl Önce

İstanbul, en zor çene vakalarının dahi en koruyucu ve en güvenilir şekilde tedavi edileceği muhteşem bir diş hastanesine kavuştu. Herşeyden önce, Dentapolitan Çekmeköy, teknoloji anlamında çıtayı en yükseğe çekmiş. Bir sonraki Dentapolitan şubesi açılana kadar Türkiyede daha iyisi yok. Bu hastaların değil bilir kişinin yorumu. Hastanenin beyin kadrosu sabır, disiplin ve bilgiyle örülü harika bi iş başarmış. Ağız ve çene sağlığıyla ilgili şikayetiniz ne olursa olsun hiç tereddüt etmeden ziyaret edebilirsiniz.

şahika temür 6 Yıl Önce

İstanbul, en zor çene vakalarının dahi en koruyucu ve en güvenilir şekilde tedavi edileceği muhteşem bir diş hastanesine kavuştu. Herşeyden önce, Dentapolitan Çekmeköy, teknoloji anlamında çıtayı en yükseğe çekmiş durumda. Bir sonraki Dentapolitan şubesi açılana kadar Türkiyede daha iyisi yok. Bu hastaların değil bilir kişinin yorumu. Hastanenin beyin kadrosu sabır, disiplin ve bilgiyle örülü harika bi iş başarmış. Ağız ve çene sağlığıyla ilgili şikayetiniz ne olursa olsun hiç tereddüt etmeden ziyaret edebilirsiniz.

Alper özdemir 6 Yıl Önce

Öncelikle hayırlı olsun diyerek başlamak istiyorum Anadolu yakasını En büyük ve En modern Ağız ve Diş sağlığı merkezine kavuştu Oğuz ve Mustafa hocalarım mesleki uzmanlıklarını Dentapolitan Çekmeköy Öerkez şube ile resmen taçlandırmış Öyle ki diş hekimliğinin tüm uzmanlık dallarında en modern ve kaliteli hizmeti bölgeye getirmişler Merkezde Genel Anestezi ve Sedasyon ile fark yaratan hizmetler sunuyorlar Hem hekim kalitesi hem de estetik olarak Bağdat Caddesi ve Nişantaşı konseptini ayağımıza kadar getirmişler Yaşadığımız yerde bu kalitede ve güzellikte bir Merkezi bizlere sundukları için Oğuz Öztoprak ve Mustafa Tek hocalarıma teşekkür ederim Son olarak bir kez daha hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum

mesut kartal 6 Yıl Önce

bostancı ve ümraniye şubelerinden bildiğimiz dentapolitan diş hastaneleri çekmeköyde merkez şube ile var olması oldukça güzel Doç Dr Oğuz ÖZTOPRAK ve Doç Dr Mustafa TEK zaten anlatmaya gerek olmayan iki büyük değer fakat Dentapolitan Çekmeköy Merkez hastanesi diğer hekim kadrosu ile de oldukça başarılı ilgili ve güler yüzlü insanlar size kendinizi özel hissettiriyor

Daha Fazla Haber
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
47 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1028 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
258 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı