Kategoriler

Basın mensupları göz merkezinde

Ümraniye Göz Merkezi yönetimi, kahvaltılı program düzenledi.

Ümraniye Göz Merkezi yönetimi, hastanenin çalışmalarıyla ilgili basın mensuplarını bilgilendirmek için kahvaltılı program düzenledi.

Ümraniye Göz Merkezi'nin düzenlemiş olduğu kahvaltıya çok sayıda  basın mensubu katılırken, hastanenin çalışmaları ve  yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verildi. 

Basın mensupları 

tam kadro oradaydı

Göz merkezinin düzenlediği kahvaltıya çok sayıda basın mensubu katıldı. Özel Ümraniye Göz Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dursun ve Göz Merkezi Başhekimi Op. Dr. Osman Dursun hastanenin çalışmaları ve yapılacak yatırımlarla ilgili geniş bir bilgi verdi.

 Kahvaltı sırasında gazetecilerin çeşitli sorularına cevap veren Mehmet Dursun, bu kadar çok basın mensubunu bir arada gördüğü için büyük bir şaşkınlık yaşadığını belirtti. Bundan sonra basın mensuplarıyla sık sık bir araya geleceğini de vurgulayan Dursun, “Aslında uzun süredir siyasetle iç içe olmuş bir insan olarak ilk kez bu kadar çok basın mensubuyla birlikte oturuyorum” dedi.

“Avrupa'dan  bile öndeyiz”

Tıp merkezini bazı Avrupa ülkeleriyle karşılaştıran Mehmet Dursun,  “Özellikle Almanya'daki göz merkezleriyle karşılaştırdığımızda biz daha üst sırada yer almaktayız.  Bu durum bizler için çok gurur verici” dedi.

 Özel Ümraniye tıp merkezinin 1 Ağustos 2007 tarihinde hizmet etmeye başladığını söyleyen Dursun, “Hastanenin tüm odaları hasta ve refakatçılarının da ihtiyaçları düşünülerek modern şekilde düzenlenmiştir. Ayrıca tıp teknolojisinin son gelişmelerini yakından takip eden güler yüzlü, profesyonel, uzman hekim ve tecrübeli personel kadromuzla  Özel Ümraniye Göz Merkezi halka hizmet etmektedir" dedi.

 Dursun, konuşmasının devamında, "Türkiye genelinde 2015 yılına kadar çok büyük devlet hastaneleri yapılmakta. Özel olarak yapılan bu hastaneler ise 1000 - 1500 yatak kapasiteli ve modern olarak dizayn edilecektir" dedi.

Kahvaltı sonunda gazetecilere göz merkezini gezdiren doktorlar son teknoloji göz cihazlarını birlikte incelediler. Toplantı sonunda basın mensupları tek tek göz muayenesi  oldu.

Kahvaltıda gazetecilerin sorularına yanıtlayan Mehmet Dursun, bu kadar çok basın mensubunu bir arada gördüğü için büyük bir şaşkınlık yaşadığını belirterek, bundan sonra basın mensuplarıyla sık sık bir araya geleceğini de vurguladı


""

""


""


Haber : Aşkın Akkuş



 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
51 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1034 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
143 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
261 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı