Kategoriler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çekmeköy'den dünyaya mesaj verdi:

“Bize diz çöktüremezsiniz”

Çekmeköy’deki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Eski Türkiye görüntüleri, darbecilerin, terör örgütlerinin, ülkemizi diz çöktürmeye çalışan şer güçlerinin özlemidir. Biz asla böyle bir Türkiye görüntüsüne razı değiliz. Milletimizle birlikte büyük Türkiye'yi istiyoruz. Milletimizle birlikte güçlü Türkiye'yi istiyoruz. Milletimizle birlikte lider ülke Türkiye'yi istiyoruz” dedi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın selamlama konuşmasıyla başlayan toplu açılış töreninde  vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Çekmeköy’den tüm dünyaya mesaj verdi.



Çekmeköy halkı 15 Temmuz’da kahramanlığını tarihe yazdı

İstanbul'un en genç ilçelerinden biri olan Çekmeköy'ün yıldızının, hem doğal güzellikleri hem üretime, istihdama olan katkısıyla giderek parladığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminde Çekmeköy halkının cesaretle sokaklara dökülerek, darbecilerin karşısına dikildiğini ve kahramanlığını tarihe yazdırdığını söyledi.



Mevcut sistemde direnmek, Türkiye'yi ekonomik krizlerin pençesine terk etmektir

Türkiye’nin artık her 10- 15 yılda bir ayağına dolaşan darbe, muhtıra, ekonomik kriz gibi prangalardan kurtulmak zorunda olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belediye Başkanlığı, Başbakanlığı, Cumhurbaşkanlığı dönemlerinde yaşadığı tecrübelerin kendisine çok şey öğrettiğini aktardı ve şunları söyledi: “Çok şey gördük, çok şey tecrübe ettik. Gördük ki Türkiye artık mevcut yönetim sistemiyle yoluna devam edemez. Mevcut sistemde ısrar etmek, 'Bu ülke sürekli darbe tehditlerine açık kalsın' demektir..."

Başkan Poyraz, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Sultan Abdülhamid Han'ın yarım kalan projeleri arasında yer alan ve yüzyıl sonra metro olarak hayata geçirilen, Üsküdar-Alemdağ tramvay hattı yapım talimat metninin yer aldığı tabloyu hediye etti.



Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
48 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1031 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
142 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
129 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
261 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı