Kategoriler

Nurseli İdiz'den Çok Sert ‘Alkol’ Açıklaması

Alkol problemi yüzünden oyundan çıkarılan ünlü oyuncu Nurseli, yeni başlayacağı dizisinden de çıkarılınca, "Bu iş burada bitmez." diyerek zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Alkol problemi iddia edilerek "Aşk-ı Memduh" adlı tiyatro oyununundan çıkarılan Nurseli İdiz'in yeni sezonda ekrana gelecek "Siyah İnci" dizisindeki rolü de tehlikeye girdi. Oyuncu, "Tiyatroda yaşanan olayı bahane gösteriyorlar. Bu iş böyle kalmayacak" dedi.

Başrolünü paylaştığı "Aşk-ı Memduh" adlı oyunun ikinci perdesinde sahneye çıkamayan Nurseli İdiz'e bir kötü haber de yeni sezonda rol alacağı diziden geldi. Alkol problemi nedeniyle oyun kadrosundan çıkarılan İdiz, diziden de gönderiliyor. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncu, "Siyah İnci" dizisinin kadrosundan açıklama yapılmadan çıkarıldığını söyledi: "Yerime Neriman Uğur alınmış. Tiyatroda yaşanan olayı bahane gösterip diziden kovuldum. Olay olduğunda setim başlamamıştı. Hiçbir neden, gerekli bir açıklama yok. Ben Nurseli İdiz'im, ona göre hareket edecekler. Çocuk gibi gel git yapmayacaklar. Ben üç ay boyunca hazırlık yaptım, okuma provalarına gittim. Sözüm ona, oyuncular benimle çalışmak istememiş. Dizideki oyuncuların yarısı arkadaşım. Hangi oyuncu benimle çalışmak istemedi, onu da öğrenmek istiyorum. Bu iş böyle kalmayacak" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
50 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1037 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
144 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
367 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı