Kategoriler

Sultanbeyli'de Ramazan etkinliklerinde gönüllere temas

Dünyaca ünlü müzisyen, Ömer Faruk Tekbilek Sultanbeyli'de muhteşem bir...


Sultanbeyli Ramazan Etkinlikleri, tam bir müzik ziyafetiyle başladı. Dünyaca ünlü müzisyen, Ömer Faruk Tekbilek Sultanbeyli'de muhteşem bir konser verdi.

 

 Doğu ve Batı ezgilerini folklorik ve sufi ezgiler içinde sentezleyerek Türkiye'yi dünya çapında tanıtan müzisyen Ömer Faruk Tekbilek, Ramazan etkinlikleri kapsamında Sultanbeyli'de bir konser verdi. Müzik yapmak dua etmek gibidir diyen ve müziği kardeşliği tesis etmekte bir araç olarak gören müzisyen Tekbilek'in konseri öncesinde Eyüp Belediyesi Mehter Takımı coşkulu bir konser verdi.

Sultanbeyli Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca sürecek olan etkinlikler dünyaca ünlü müzisyen Ömer Faruk Tekbilek'in verdiği konserle başladı. Ünlü sanatçının konserinin hemen öncesinde Eyüp Belediyesi Mehter Takımı bir konser vererek izleyicileri coşturdu. Kent Meydanı'na akın eden Sultanbeyli halkı, Mehter Takımı'nın verdiği konsere zaman zaman eşlik ederek Ramazan coşkusuna katıldı.

Açılış gecesine katılan Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Demir, Bir ay boyunca vatandaşlarımızın bol bol istifade edeceği etkinlikler hazırladık. Etkinliklerimiz, mahalle şenliklerimiz, sokak iftarlarımız olacak, ama bu sene özellikle Afrika'da yaşanan kıtlığa dikkat çekmek için, belediye meclisimizden aldığımız karar doğrultusunda oraya yardım etmeye karar verdik. 200 bin Türk Lirası yardımı Sultanbeyli halkı adına oraya ulaştırarak Müslüman kardeşlerimizin çektikleri sıkıntıyı biraz olsun hafifletmek istedik. dedi.

Amerika'dan Ramazan ayı dolayısıyla 3 konser için İstanbul'a gelen dünyaca ünlü müzisyen Ömer Faruk Tekbilek, Türkiye'de ilk kez bir ilçe belediyesinin davetiyle konser gerçekleştirdi. Sultanbeyli'de vatandaşlarla birlikte olmaktan büyük keyif aldığını belirten Tekbilek'in konseri yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Tekbilek, Yunan, İsrailli ve Amerikalı müzisyenlerden oluşan ekibiyle Sultanbeylililere tam bir müzik ziyafeti yaşattı ve büyük alkış topladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
50 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1037 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
145 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
367 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı