Kategoriler

Sancaktepe'de Mahallede şenlik başlıyor

Sancaktepe'nin 19 mahallesinde çocuklar baharın tadını doyasıya çıkarıyor...


Sancaktepe'nin 19 mahallesinde çocuklar baharın tadını doyasıya çıkarıyor... Her gün bir mahalle düzenlenen etkinlik şölen havasına bürünüyor...

Sancaktepe Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde başlayan 'Mahallede Şenlik Var' adlı bahar eğlence programları Yunus Emre Mahallesi'nde başladı.  Akpınar Mahallesi'nde düzenlenen eğlence programına katılan Sancaktepe Başkan İsmail Erdem, çocukların sevincine ortak oldu.

""

Sancaktepe Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında her gün bir mahallede olmak üzere 19 mahallede sürecek olan ve Akpınar Mahallesi'nde gerçekleştirilen yaz akşamı eğlence programında çocuklara seslenen Başkan İsmail Erdem, burada Sancaktepeliler'e yeni projelerin müjdesini verdi.

Akpınar Mahallesi Cengiz Topel İlköğretim Okulu bahçesinde çocuklarla buluşan Başkan Erdem, Sancaktepe Belediyesi olarak genç nesillerin daha eğitimli olması ve zamanlarını daha verimli kullanması amacıyla ilçe genelinde birçok projeyi hayata geçirmeye başladıklarını, okullardan spor salonlarına sağlık merkezlerinden oyun parklarına birçok sosyal donatı alanlarını Sancaktepeliler için kazandırdıklarını söyledi. Hizmetlerinin insan merkezli olduğunu vurgulayan Başkan İsmail Erdem konuşmasında; “24 aylık bir belediye olmamıza rağmen gerçekleştirilen hizmetlerle İstanbul'un en dinamik ve çalışkan ilçelerinden birisi olduk. Geleceğimiz olan gençlere yönelik birçok projeyi hayata geçirdik. 5 bilgi evinin açılışını yaptık. 2 bilgi evini ise kısa sürede açılışını yapacağız. Akpınar ve Veysel Karani Mahallesi arasına spor kompleksi temelini atıyoruz. Eyüp Sultan Mahallesi'nde şu an yapılacak olan spor kompleksimizin hafriyat çalışmaları başladı. Bunun dışında birçok mahalle okul yapımı hızla devam ediyor. Yenidoğan Mahallemizde olimpik yüzme havuzumuzla birlikte 3 yüzme havuzunu Sancaktepe hizmete sokacağız. Amacımız geleceğimiz olan çocuklarımız için yaşanabilir bir Sancaktepe oluşturmaktır. Bu uğurda ise yavaş yavaş emin adımlarla ilerliyoruz”dedi.

""

Çocuk şenliği ile başlayan programda Karagöz, İllüzyon Gösteri, Ortaoyunu Muhavereleri, Akrobasi-Jonklör Gösterisi, Ateşbaz Gösterisi, Palyaço Gösterisi, Nasrettin Hoca, Keloğlan, İbiş Tiplemeleri, Curcunabaz ve Uzun Adam gösteri sundu. Yapılan gösterilerle Akpınarlı çocuklar, yaz akşamlarının keyfini mahallede yapılan şenlikle çıkardı.

Şenlikte oluşturulan nostaljik açık hava sinemasında Eyvah Eyvah 2 filmini izleyen Sancaktepelilere bir yandan da mısır, gazoz ikramları yapıldı. Nostaljik bir hava yaşayan Akpınarlılar gecenin keyfini doyasıya yaşadı.

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
47 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1029 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
137 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
365 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
128 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
158 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
259 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı