Kategoriler

NTK'dan başarılı bir organizasyon

NTK'dan başarılı bir organizasyon daha

 

NTK Organizasyon, dev organizasyonlarına birisini daha ekledi. Serinçayır Köyü Kültür Derneği'nin Esenyurt Salon Locca'da düzenlemiş olduğu dayanışma gecesinde organizasyon olarak sevilen sanatçıları izleyenleriyle buluşturdu.

 

Sunuculuğunu Nihat Tanrıkulu'nun yaptığı; ses, düzen ve ekipman olarak NTK Organizasyona ait olan bu gecede; Arzu, Deniz Albayrak, Mehmet Kılıç, Kemal Yıldız  gibi sanatçılar sahne aldı.

 

NTK Organizasyon adına söz alan NTK Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Tanrıkulu; “Türkiye'de derneklerin gerek mali konuda, gerekse sanatçıları temin konusunda sıkıntılar yaşadığını biliyoruz. Biz NTK Organizasyon olarak derneklerimizin yanındayız. Her türlü konser ve organizasyonlarınızda firmamız bünyesinde bulunan 350 sanatçımızla ve kimi görmek istiyorsanız tüm etkinlerinizde sizlerleyiz”  dedi.

 

Türkiye'de organizasyon konusunda alışagelmiş tabuları yıkacaklarını söyleyen Tanrıkulu; “Biz bu yolda çok ezildik ama yılmadık. Gerekirse yine ezileceğiz ama organizasyonlar konusunda sıkıntı yaşayan ülkemizde farklı bir yapı olduğunu göstereceğiz ve ispatlayacağız” diyerek sözlerini tamamladı.


""

 

Türkiye'de her yöreden sanatçıyı bünyesinde barındıran NTK Organizasyon; Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinde; siyasi parti organizasyonlarında, dernek gecelerinde, özel düğün ve nişan organizasyonlarında, kır düğünleri, piknik şölenlerinde profesyonel ekibi ve sanatçı kadrosuyla hizmet vermekte. Haber-Foto: Durmuş Acar

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1035 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
143 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı