Kategoriler

Sancaktepe'de şehit ve gazi ailelerine yemek

Sancaktepe'de'18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 97'ınci ...

Sancaktepe'de'18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 97'ınci yıldönümü nedeniyle, Sancaktepe Belediyesi Sancaktepeli Şehit ve Gazi Aileleri onuru bir yemek düzenledi. Başkan İsmail Erdem, gazi ve şehit aileci ile bir araya gelerek ‘daima yanınızdayız' mesajı verdi.

Şehit ve Gazi aileleri onuruna verilen yemeğe Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Azmi Ekinci, Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Boylu, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Sancaktepe İlçe Tarım Müdürü Ahmet Ülker, İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl, Şehit ve Gazi aileleri katıldı.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem yaptığı konuşmasında Çanakkale zaferinin büyük bir ülkenin damarlarındaki vatan sevgisini gösteren ve tarihe ‘Çanakkale geçilmez' diye not düşülmesini sağlayan büyük bir zafer olduğunu, bu vatan için savaşmaya değil ölmeyi göze almış,  vatan evlatlarıyla gurur ve onur duyduğunu dile getirdi.

Başkan Erdem,vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerin asla ölü olmadığını söyledi. 18 Mart'ın şerefli insanların kahramanları anma günü olduğunu değinen Erdem; “Ülkemiz için sizlerin evlatları sadece şehitlik mertebesine erişmekle kalmadı, bugün burada kucaklaşabiliyor ve ortak duygularımızı paylaşabiliyorsak, huzur içerisinde yaşıyorsak onların fedakarlıklarıyla biz buradayız. O fedakarlıkları gösteren şehitlerimize  Allah'tan rahmet, sizlere de sabır diliyorum” dedi.

Kaymakamı Feyzullah Özcan ise yaptığı kısa konuşmasında ülkemiz için canlarını göz kırpmadan vatan uğuruna feda eden şehitlerimizin bize emaneti olan şehit ve gazi ailelerini evlerinde ziyaret edeceğinin sözünü verdi. Konuşmaların sonunda Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan ve Başkanı İsmail Erdem masaları tek tek dolaştı. Şehit ve gazi ailelerinin istek ve taleplerini dinleyen ve ailelerle sohbet eden Kaymakam Özcan ve Belediye Başkanı Erdem, ailelere destek sözü verdi.

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
61 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
54 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1053 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
148 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
130 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
371 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
134 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
444 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
165 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
267 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı