Kategoriler

Sancaktepe’de kafa karıştıran anket!

Ak Parti’nin Sancaktepe’de belediye başkan adayını açıklamasından sonra yeniden ‘Aday’ anketi yaptırması kafaları karıştırdı. İlçe kamuoyu bu iddialar karşısında, ‘Acaba gösterdikleri adayı geri çekip yeni bir aday mı belirleyecekler?’ sorusunu soruyor.

Ak Parti Sancaktepe Belediye Başkan adaylığı için Av. Şeyma Döğücü’yü açıklamıştı. Ancak yeni bir gelişme yaşandı. İlçede yeni bir aday anketi yaptırıldığı konuşuluyor. Özel bir anket firması telefonla yaptırdığı ankette Sancaktepe Belediyesi için kimi belediye başkanı olarak görmek istediğini soruyor. Bu 3 isim Mevcut aday Şeyma Döğücü, Ak Parti aday adayı Abdullah Bayram ve CHP’nin aday adayı Alper Yeğin. Ankette Abdullah Bayram’ın da isminin sorulması kafaları karıştırıyor. Oysaki aday Şeyma Döğücü olarak açıklanmıştı. İlçe Kamuoyu, ‘Acaba Ak Parti seçimi kolay kazanamayacağını anladı da yeni bir aday arayışına mı girdi? Sorusunu soruyor. Öte yandan ankette CHP’nin aday adaylarından sadece Alper Yeğin’in isminin sorulması ise, Ak parti karşısında en güçlü aday olarak kendisini görüyor yorumlarına neden oldu. Kısaca Ak Parti Sancaktepe için durum karmaşık ve sıkıntılı. Önümüzdeki günlerde yeni sürprizler yaşanırsa kimse şaşırmasın.

Yorumlar

abidin mutlu 5 Yıl Önce

alper beyin kazanamayacağını ve güçlü bir aday olmadığını hepimiz biliyoruz. chp kimi koyarsa koysun, sancaktepeli çoğunluk, adaya bakmaksızın akp nin adayını seçecektir. yani anket mevzusu saçma.

Daha Fazla Haber
Güncel
51 Kez Görüntülendi.
Dikkatli dalgıç boğulmakta olan martının hayatını kurtardı...
Siyaset
49 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den üreticilere meyve fidanı desteği
Bölge Haberler
1035 Kez Görüntülendi.
CHP BEYKOZ’DA BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!
Güncel
143 Kez Görüntülendi.
İstanbul Medya Boğazda Tekne Turu Düzenledi
Bölge Haberler
124 Kez Görüntülendi.
Yanıyoruz: Sıcaklık rekoru kırıldı!
Bölge Haberler
366 Kez Görüntülendi.
Kadıköy'de usulsüz çakar ve siren denetimi
Dünya
132 Kez Görüntülendi.
Botek’e“Yılın Global Alliance İş Ortağı Ödülü”
Bölge Haberler
436 Kez Görüntülendi.
Çekmeköy Metrosunda Tartışma
Bölge Haberler
161 Kez Görüntülendi.
Üsküdar'da Ölüm Sergisi!
Bölge Haberler
262 Kez Görüntülendi.
İBB, Üsküdar'da  Belediye ve kaymakamlık engeline takıldı